Jalkapallo

Liverpool matkaa Interin vieraaksi Milanoon

15.2.2022. Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella pelataan keskiviikkona huippuottelu, kun Liverpool matkaa Interin vieraaksi San Sirolle. Pystyykö kotijoukkue horjuttamaan Liverpoolin käynnissä olevaa voittokulkua? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous!


Ennakko: Inter – Liverpool

Inter selviytyi pitkästä aikaa Champions Leaguen pudotuspeleihin D-lohkon kakkosena Real Madridin jälkeen. Inter on voittanut kilpailun kolmeen otteeseen seurahistoriansa aikana, mutta edellisen kerran joukkue on selviytynyt pudotuspelivaiheeseen vuonna 2012. Alkulohkossa Inter voitti kuudesta ottelustaan kolme ja pelasi yhden tasan maalierolla 8-5. Kyseisissä otteluissa joukkueen ainoa vähintään kaksi maalia tehnyt pelaaja oli Edin Dzeko kolmella maalilla. 

Liverpool selviytyi pudotuspeleihin lohkovoittajana B-lohkosta. Liverpool voitti kuolemanlohkoksi tituleeratussa lohkossa Atletico Madridia, FC Portoa ja AC Milania vastaan kaikki kuusi otteluaan hurjalla maalierolla 17-6. Joukkueen maaleista peräti seitsemän iski Mohamed Salah, joka taistelee keväällä tämän kilpailun maalipörssin voitosta.

Inter on ollut maajoukkuetauon jälkeen kovilla, sillä se on pelannut peräkkäin kolme kovaa ottelua AC Milania, AS Romaa ja Napolia vastaan. Näistä otteluista joukkue onnistui yllättäen voittamaan vain yhden pudoten sarjataulukossa toiseksi AC Milanin perään.

Inter on ollut tällä kaudella Serie A:n paras kotijoukkue. Tämän lisäksi joukkue on tehnyt sarjassa eniten maaleja ja päästänyt toiseksi vähiten Napolin jälkeen. Inter lähtee tulevaan ottelupariin altavastaajana, joten se tarvitsee keskiviikon ottelusta loistotuloksen ennen Anfieldin toista osaottelua.

Liverpool on ollut koko kauden vahvassa ja tasaisessa vireessä, mutta heidän epäonnekseen Valioliigasta on löytynyt vielä yksi heitäkin vahvempi joukkue, Manchester City. Liverpool on Cityn ylivoiman myötä siintänyt katseensa taatusti Valioliigan sijaan Mestarien liigan voittamiseen.

Kaikki kilpailut mukaan lukien Liverpool on kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana peräti neljä kertaa. Molemmat tämän otteluparin joukkueista omaavat loistavan puolustuksen, mutta Liverpool erottuu joukkueista edukseen hyökkäyspään tehokkuudellaan. Mohamed Salah ja Sadio Mane palasivat viime viikonloppuna joukkueen avauskokoonpanoon, joten Interin on oltava erityisen tarkkana keskiviikkona heti ensiminuuteista lähtien.


Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja