Jalkapallo

Jatkuuko Marokon voittokulku välierissä Ranskaa vastaan?

13.12.2022. Jalkapallon MM-kisojen toinen välieräottelu pelataan keskiviikkoiltana, kun turnauksen yllättäjä Marokko kohtaa suurimmaksi mestarisuosikiksi nousseen Ranskan. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

Ottelussa tehdään maali? Jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: ottelussa yli O,5 maalia
  4. Jos peli ei pääty O-O, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua. Ilmaisveto siirretään pelitilillesi 72h kuluessa ottelun päättymisestä.


Ennakko: Ranska – Marokko

Ranska on noussut kisojen suurimmaksi mestarisuosikiksi. Maa on voittanut ykkösmiehistöllään kaikki neljä ottelua yhteismaalein 11-4. Ainoan tappion joukkue on kokenut kakkosmiehistöllä Tunisialle. Jatkopeleissä Ranska on kaatanut Puolan ja Englannin.

Puolivälierien odotetuin kohtaaminen käytiin Ranskan ja Englannin kesken. Ranska siirtyi ottelussa nopeasti 1-0-johtoon Aurelien Tchouamenin kaukolaukauksella. Englanti tuli vahvasti toiselle puoliajalle ja Harry Kane toi joukkueen tasoihin rangaistuspotkusta. Toinen puoliaika oli Englannin, mutta Olivier Giroud vei Ranskan toistamiseen johtoon 78. peliminuutilla. Ottelu sai dramaattisen päätöksen, kun Kane sai toisen rangaistuspotkun ottelun 84. peliminuutilla. Tällä kertaa viimeistely ontui ja hyökkääjän laukaus karkasi taivaan tuuliin. Näinpä Ranska marssi välieriin maalein 2-1.

Kylian Mbappe johtaa turnauksen maalipörssiä viidellä osumalla ja kahdella maaliin johtaneella syötöllä. Englanti sai Mbappen kuriin, mutta onko Marokolla kykyä samaan?

Marokon turnaus on yksi iso tuhkimotarina. Joukkue on voittanut välieriin saavuttaessa neljä ottelua peräkkäin ja matkalla on kaatunut isoista maista Belgia, Espanja ja Portugali. Marokolle on tehty turnauksessa vain yksi maali ja senkin viimeisteli joukkueen oma puolustaja Nayef Aguerd. Maa on jättänyt Belgian, Espanjan ja Portugalin nollille. Se kertoo Marokon uskomattomasta kyvystä puolustaa vahvasti joukkueena.

Marokko pudotti neljännesvälierissä Espanjan rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Puolivälierissä joukkue pudotti Cristiano Ronaldon Portugalin lukemin 1-0. Voittomaalista vastasi turnauksen toisella osumallaan Sevillan Youssef En Nesyri. Hyökkääjä on ainoa pelaaja, joka on onnistunut joukkueesta maalinteossa enemmän kuin yhden kerran.

Marokon joukkueesta esiin on nostettava maalivahti Bono. 31-vuotias Sevillan maalivahti pelaa joukkueen tapaan uskomatonta turnausta. Hänet valittiin viime kaudella La Ligan parhaaksi maalivahdiksi. Onko hänestä pysäyttämään Mbappen johtama ranskalaishyökkäys?

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja