Jalkapallo

Juventus suosikki keskiviikkona Villarrealia vastaan

15.3.2022. Mestarien liigassa viimeiset puolivälieriin pääsevät joukkueet ratkaistaan keskiviikkona. Torinossa kotijoukkue Juventus lähtee selvänä ennakkosuosikkina toiseen osaotteluun Villarrealia vastaan. Lue ennakko alta ja hyödynnä tarjous otteluun!


Ennakko: Juventus – Villarreal

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi helmikuussa tasan 1-1. Kyseinen ottelu alkoi räväkästi, kun Juventuksen uusi hankinta Dusan Vlahovic siirsi joukkueensa johtoon vain 32 sekunnin jälkeen. Villarreal paransi asemiaan toisella puoliajalla Dani Parejon viimeisteltyä joukkueensa tasoitusosuman.

Juventus on tällä hetkellä Serie A:n kovakuntoisin joukkue ja se on päässyt takaoven kautta mestaruustaisteluun mukaan muiden joukkueiden kompuroidessa. Vanha rouva on ollut kymmenellä voitolla ja viidellä tasapelillä Serie A:n paras joukkue viimeisen 15 ottelun otannalla. Joukkue on noussut nykyvireellään sarjassa neljänneksi seitsemän pisteen päähän kärjestä. 

Ensimmäisen osaottelun jälkeen Juventus on voittanut kaikki kolme otteluaan yhteismaalein 5-1. Joukkue on saanut puolustuksensa lukuisista loukkaantumisista huolimatta kuntoon ja hyökkäyspäässä Vlahovic sekä Alvaro Morata ovat kyenneet tekemään tarvittavat maalit. 

Villarreal on niin ikään pelannut ensimmäisen kohtaamisen jälkeen kolme ottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden. Joukkueen voitot La Ligassa ovat tulleet vakuuttavasti yhteismaalein 6-1, mutta tahrana on nolo 1-0-tappio Osasunalle. Villarreal on La Ligassa 28 ottelun jälkeen sijalla seitsemän kuuden pisteen päässä neljäntenä olevasta Atletico Madridista. 

Villarreal on ollut kotimaassaan tällä kaudella kolmanneksi paras kotijoukkue, mutta vieraissa joukkueella on ollut suuria ongelmia. Villarreal on ollut vierasjoukkueista vasta 11. paras vain kolmella voitolla 13 ottelusta. Kotona Villarreal on kerännyt tällä kaudella 31 pistettä kun taas vieraissa 14.

Villarrealin osakkeita ei myöskään nosta se, että joukkueen tähtipelaaja Gerard Moreno on edelleen loukkaantuneena. Juventuksen puolelta sivussa ovat Federico Chiesa, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini sekä Paulo Dybala

Juventuksen nykyinen vire yhdistettynä kotietuun tekee siitä tähän otteluun selvän ennakkosuosikin. Villarreal pystyy kiusaamaan isompiaan, mutta se on pelattava vieraissa erittäin nöyrästi ja fiksusti. Ottelun ensimmäiset puoli tuntia ovat vieraiden kannalta kaikkein tärkeimmät.


Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja