Jalkapallo

Pysäyttääkö Atletico Ronaldon Old Traffordilla?

14.3.2022. Mestarien liigassa pelataan jälleen jatkopaikoista tiistaina ja keskiviikkona. Viime viikolla saatiin kokea sykähdyttäviä hetkiä PSG:n ja Real Madridin välisessä ottelussa. Millaista viihdettä tarjoavat Manchester United ja Atletico Madrid tiistai-iltana? Lue ennakko alta!


Lisäjännitystä kisastudioon?

Tarjous on vain uusille asiakkaille.

Ennakko: Man United – Atletico Madrid

Ottelutapahtumiin nähden ensimmäinen osaottelu helmikuussa oli suuri pettymys Atletico Madridille. Atletico siirtyi jo seitsemännellä peliminuutilla johtoon Joao Felixin upealla puskumaalilla. Atletico oli ensimmäisen puoliajan selvästi pelin päällä ja Manchester United oli puolestaan luokaton. Toisella puoliajalla Atletico onnistui sössimään voittonsa 80. minuutilla Anthony Elangan karattua läpiajoon. Unitedin kotiotteluun lähdetään täten tasatilanteesta 1-1.

United on joukkueena erittäin vaikea arvioida. Ensimmäisen osaottelun jälkeen joukkue on pelannut Valioliigassa kolme ottelua, joista tuloksena on voitto, tasapeli ja tappio. Häpeällisten Watford-tasapelin ja Manchester City -tappion jälkeen United palasi voittokantaan viime lauantaina Tottenhamia vastaan. United voitti ottelun lukemin 3-2 ja Atleticon kannalta kaikista huolestuttavin asia kyseisessä ottelussa oli se, että Cristiano Ronaldo iski kyseisessä ottelussa hattutempun. 

Ronaldo on urallaan ollut painajainen Atleticolle. Ronaldo on pelannut madridilaisia vastaan urallaan yhteensä 36 ottelua ja näistä maaleja hänellä on kasassa yhteensä 25. Kohtaamisiin sisältyy muun muassa neljä hattutemppua ja kaksi Mestarien liigan voittoa Atleticon kustannuksella.

Atletico on pelannut edellisen kohtaamisen jälkeen La Ligassa kolme ottelua, joista se on voittanut jokaisen maalierolla 7-2. Näissä otteluissa Celta Vigoa, Betisia ja Cadizia vastaan nähtiin jo hieman tutumpaa Atleticoa, joka on kauden mittaan etsinyt omaa identiteettiään. 

Kaikki kilpailut mukaan lukien Atletico on pelannut viisi edellistä otteluaan tappioitta neljällä voitolla. Joukkue onkin noussut kotimaansa pääsarjassa neljänneksi 28 ottelun jälkeen. Atletico on saanut viime aikoina puolustuspelaamistaan parempaan kuosiin, sillä viimeiseen viiteen otteluun La Ligassa joukkue on päästänyt ainoastaan kolme maalia.

Molempien joukkueiden otteet ovat heittelehtineet suuresti kauden mittaan. Marginaalit tulevat tiistaina olemaan pienet ja tiedossa on taatusti loistava kohtaaminen, josta mahdollisesti puhutaan vielä pitkään.


Lisäjännitystä kisastudioon?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja