Jalkapallo

Jatkuuko Benzeman vire myös Villarrealia vastaan?

24.9.2021. Karim Benzema on juuri nyt ehkäpä maailman paras jalkapalloilija. Ranskalaisen johdolla Real Madrid johtaa La Ligaa ja on neljän ottelun voittoputkessa. Vieraaksi Santiago Bernabeulle lauantaina saapuva Villarreal on kovassa paikassa valkopaitojen piirittämänä. Lue Broidin ennakko alta ja nappaa huipputarjous!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Real Madrid – Villarreal

Kauden alla usea luottopelaaja jätti Madridin ja seuran yllä leijaili isoja kysymysmerkkejä. Juuri nyt kysymysmerkit ovat muisto vain, sillä Real johtaa La Ligaa kuuden pelatun ottelun jälkeen kahden pisteen erolla Atletico Madridiin. Real on tehnyt Espanjan pääsarjassa ylivoimaisesti eniten maaleja, 21, mikä on kymmenen maalia enemmän kuin toiseksi tehokkaimmalla Valencialla.

Real Madridin kokoonpanossa on useita onnistujia, mutta framille on nostettava Benzema sekä Vinicius Junior. Benzema on aloittanut La Liga-kauden paremmin kuin yksikään aikaisempi pelaaja sarjan historiassa ja tekemisen taso on juuri nyt samanlaista kuin Lionel Messillä sekä Cristiano Ronaldolla parhaimmillaan samoilla pelikentillä.

Kuuden ensimmäisen ottelun jälkeen ranskalainen johtaa La Ligan maalipörssiä käsittämättömillä kahdeksalla maalilla ja seitsemällä maalisyötöllä. Vinicius Junior on myös ottanut alkukaudesta paljon odotetun stepin kohti tähteyttä viidellä maalilla ja kahdella maalisyötöllä.

Unai Emeryn valmentama Villarreal on ollut yksi alkukauden mystisimpiä joukkueita Espanjan pääsarjassa. Joukkue on viiden pelatun ottelun jälkeen sarjassa sijalla 11, mutta tulosten takana on monia erikoisia yksityiskohtia. Viidestä Villarrealin pelaamasta ottelusta neljä on päättynyt tasatulokseen, joista jopa kolme maalittomaan. Villarreal kulkee tasatuloksista huolimatta sarjassa vielä ilman tappioita kun se otti kauden ensimmäisen voittonsa keskiviikkona Elchestä lukemin 4-1. Villarrealin tämän vuoden painos on hallittu yhdistelmä kokemusta ja puhdasta talenttia. Seurantaan kannattaa vieraiden puolelta ottaa ehdottomasti vasta 18-vuotias Yeremi Pino

Villarreal lähestyy tulevaa ottelua alkukauden tapaan puolustuksen kautta ja pyrkii siten saamaan Realin huiman hyökkäysosaston epämukavuusalueelle. On kuitenkin kotijoukkueen viimeisimmän 6-1-voiton jälkeen vaikea uskoa, että tuo hyökkäysarsenaali pysähtyisi Villarrealiin. Benzeman johdolla Real tullee saavuttamaan lauantaina viidennen peräkkäisen voittonsa La Ligassa.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja