Jalkapallo

Tottenham ennakkosuosikki Pohjois-Lontoon derbyssä

24.9.2021. Valioliigan sunnuntaipäivä huipentuu Arsenalin isännöimään Pohjois-Lontoon derbyyn. Ottelua on todella vaikea ennakoida johtuen molempien joukkueiden sekavasta tilasta. Arsenal voi olla sunnuntaina yllätysvalmis kaikista nauruista huolimatta. Lue ennakko alta ja hyödynnä tarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Arsenal-Tottenham

Alkukauden suurin naurunaihe jalkapallomaailmassa Arsenal on nostanut viime aikoina päätään karmivan alun jälkeen. Joukkue otti kolme ensimmäistä takkiin maalierolla 0-9, mutta sen suunta muuttui 1-0-voitolla Norwichista 11.9.

Arsenal tulee viikonlopun otteluun kahden ottelun orastavassa voittoputkessa, sillä se voitti viime viikonloppuna Burnleyn samoin 1-0-lukemin. Voitoista huolimatta juhliminen on vielä aikaista, sillä seura majailee Valioliigassa sijalla 13 neljä pistettä putoamisviivan yläpuolella. Arsenalin kaksi tehtyä maalia on sarjan heikoin lukema yhdessä Wolvesin ja Norwichin kanssa. Toisaalta positiivista on joukkueen otteissa ollut kaksi peräkkäistä nollapeliä, joka on jopa suoranainen ihme viime aikoihin peilaten.

Arsenalin kannalta on myös ollut tärkeää, että puolustuspään lisäksi myös hyökkäyspäässä avainpelaajat Pierre-Emerick Aubameyangista lähtien ovat saaneet onnistumisia rämpimisen jälkeen. 

Tottenham sai aikaan kohinaa ensimmäisten otteluiden jälkeen kun se lähti syksyn maajoukkuetauolle sarjan kärkipaikalta. Tauon jälkeen joukkueessa on ollut uusi ääni kellossa. Viimeisen kahden ottelun saldo on kaksi tappiota maalierolla 0-6. Ensin turpiin tuli Crystal Palacen vieraana alivoimaisena 3-0, jonka jälkeen Chelsea näytti todellisen luonteensa 0-3 vierasvoitolla. Tottenhamilla on Arsenalin tapaan ollut vaikeaa maalinteon kanssa. Joukkue on tehnyt ensimmäiseen viiteen otteluun ainoastaan kolme maalia, joista Heung-Min Son on tehnyt kaksi. Siirtosaagan keskellä kesällä ollut Harry Kane on pelannut tällä kaudella neljässä ottelussa ilman maalia. On sanomattakin selvää, että tämän kymppipaidan urotekoja tämä seura tarvitsee pärjätäkseen. 

Viime kaudella näiden kahden joukkueen paikalliskamppailut menivät voitoissa tasan 1-1. Varsinkin jälkimmäinen maaliskuussa muistetaan Erik Lamelan huikeasta osumasta Arsenalin verkkoon.

Sunnuntain ottelu tulee olemaan todella tasainen ja melko vähämaalinen edellä mainituista syistä. Tottenham on joukkueista parempi puolustuspäähän ja terävämpi vastahyökkäyksissä, joten se lähtee otteluun ennakkosuosikkina.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja