Jalkapallo

Messi kohtaa Guardiolan Mestarien liigassa

27.9.2021. Lionel Messi ja Pep Guardiola kokivat yhteisen ja menestyksekkään matkan FC Barcelonassa vuosina 2008-2012. Messi on valitettavasti kärsinyt viime aikoina loukkaantumisesta, mutta toiveissa on, että taikuri palaisi pelikentille tiistai-iltana Manchester Cityä vastaan. Lue ennakko alta ja hyödynnä jättikerroin suosikillesi!

Ennakko: PSG – Manchester City

PSG on ollut alkukaudella Ranskan pääsarjassa aivan eri maasta muihin joukkueisiin verrattuna. Pariisin jätti johtaa Ligue 1:stä kahdeksan pelatun ottelun jälkeen kymmenellä pisteellä. PSG on pelannut toki kaksi ottelua enemmän kuin sarjan toisena oleva Marseille, mutta ylivoima on suurta ottaen huomioon, että pariisilaiset ovat voittaneet kauden kahdeksasta ottelusta jokaisen.

PSG:n kohdalla onkin aiheellista kysyä, että kuinka hyvin oman maan pääsarja enää valmistaa joukkuetta Mestarien liigaan todellisen haasteen puuttuessa. PSG aloitti matkansa tämän kauden Mestarien liigassa kaksi viikkoa sitten Club Bruggea vastaan.

Avausottelu oli joukkueelle odotettua vaikeampi, sillä se jäi 1-1-tasatulokseen belgialaisjoukkueen vieraana. Bruggen korkea prässi tuotti vaikeuksia pariisilaisille puolustuspäässä, mikä johti useaan pahaan virheeseen. PSG:n lauantaisessa voitossa kokoonpanosta olivat vielä loukkaantumisen takia sivussa Messi, Sergio Ramos ja Marco Verratti

Manchester City palasi Valioliigassa voittojen tielle lauantaina vakuuttavalla 0-1-vierasvoitolla Chelseasta. Ottelu oli taas yhdenlainen osoitus Guardiolan kyvyistä johtaa joukkuetta jättäen vastustajan täysin vaille mahdollisuuksia. City on Valioliigassa viikonlopun kierroksen jälkeen toisena yhden pisteen Liverpoolia perässä. Mestarien liigassa joukkue aloitti matkansa 6-3-kotivoitolla RB Leipzigista.

Manchester City on Valioliigassa päästänyt kuuteen pelattuun otteluun vain yhden maalin, mikä kertoo sekä puolustuksen laadusta että vaatimustasosta. Alkukaudella yksi joukkueen valovoimaisimpia pelaajia on ollut Gabriel Jesus. Brasilialainen on nostanut tälle kaudelle tasoaan todella paljon ja hyökkääjä tuntuu alkukauden perusteella viihtyvän jopa enemmän laitapelaajan tontilla.

Jopa “rahaderbyksi” tituleerattu joukkueiden kohtaaminen tulee olemaan tiistaina täynnä laatupelaajia. Hyökkäyspäässä joukkueet ovat hyvin pitkälti yhdenvertaiset, mutta puolustuspäässä City on ollut PSG:tä huomattavasti vakuuttavampi. City tietää tasantarkkaan, kuinka otteluun tulee taktisesti valmistautua. Samaa ei voi sanoa PSG:stä.


Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja