Jalkapallo

Chelsea suosikkina Torinoon Juven vieraaksi

28.9.2021. Mestarien liigan keskiviikkoisen kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan Torinossa, jossa kotijoukkue Juventus saa vastaansa hallitsevan UCL-mestari Chelsean. Lontoolaiset lähtevät otteluun vankkana ennakkosuosikkina. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!


Ennakko: Juventus – Chelsea

Alkukauden kriisijoukkue Juventus on nostanut profiiliaan viime aikoina lähemmäs omaa tunnettua tasoaan. Serie A:n kestomenestyjä pelasi kauden neljä ensimmäistä ottelua ilman voittoja, mutta viime viikon kahdesta ottelusta se onnistui voittamaan molemmat lukemin 3-2.

Omaan päähän joukkue siis edelleen päästää maaleja, mutta hyökkäyspäähän on selvästi tullut ryhtiä ja tehokkuutta. Juventus sai sunnuntain ottelussa hyökkäyspäähän huonoja uutisia, sillä Paulo Dybala joutui jättämään ottelun kesken reisivamman takia jo ensimmäisellä puoliajalla. Juventus aloitti kaksi viikkoa sitten oman taipaleensa tämän kauden Mestarien liigassa helpohkolla 0-3-voitolla Malmöstä. 

Hallitseva mestari Chelsea koki viime lauantaina kauden ensimmäisen tappion lukemin 0-1 Manchester Citylle. Chelsea oli ottelussa Cityn paineen alla yllättävän aseeton, eikä saanut tilastoihin yhtään laukausta kohti maalia. Lontoon siniset ovat huippujännittävässä ja tasaisessa Valioliigassa sijalla kolme yhden pisteen kärkeä perässä.

Chelsea on Thomas Tuchelin alaisuudessa  viime kauden tapaan yksi Euroopan vakuuttavimpia joukkueita puolustussuuntaan. Lisäksi joukkueesta löytyy laajuutta hyökkäyspäässä, jonka arvokkain yksittäinen palanen on Romelu Lukaku. Belgialainen jätti on ottanut Lontoon omakseen ollen joukkueen tehokkain pelaaja alkukaudesta. Lukaku ratkaisi myös kaksi viikkoa sitten joukkueen Mestarien liigan avausottelun, jonka se voitti kotonaan lukemin 1-0 Pietarin Zenitiä vastaan. 

Alkulohkossa H kyseiset joukkueet taistelevat ennakkoon lohkovoitosta. Juventuksen alku kaudelle 2021-22 on ollut todella vaikea ja se viimeisimmistä voitoistaan huolimatta kipuilee edelleen pelaamisensa kanssa. Nähdyn kaltaiseen puolustamiseen ei kotijoukkueella keskiviikkona ole varaa, sillä Chelsealla on erittäin laadukas hyökkäys, joka omaa monia variaatioita kera laadukkaiden pelaajien.

Chelsea pelaa joukkueista kokonaisvaltaisesti paremmin ja lähtee hyvin selvänä ennakkosuosikkina keskiviikon huippukamppailuun. 


Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja