Jalkapallo

Valioliigassa arkikierros

Mestarien liigassa vietetään väliviikkoa, mutta härkäviikot jatkuvat Valioliigan puolella. Tiistaista torstaihin pelataan yhteensä 7 ottelua. Lue ytimekkäät ennakot alta ja hanki lisäjännitystä peleihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto

Broidi ja Casumo tarjoavat uusille asiakkaille maukkaan tarjouksen viikon Valioliigapeleihin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Siirry Casumolle tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Valioliigaan vähintään kertoimella 1.6O
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Tiistai 2.3.

Manchester City – Wolves | klo 22.00

City venytti viikonloppuna voittoputkensa jo 20. ottelun mittaiseksi hyvin pelanneen West Hamin kustannuksella. Tällä kertaa maaleista vastasivat puolustajat Ruben Dias ja John Stones. Valioliigan mestaruus näyttää lähes varmalta, sillä eroa Manchester Unitediin on jo 12 pistettä.

Wolverhamptonin kausi on sujunut alavireisesti, mutta viime aikoina joukkue on esittänyt parempia otteita. Alla on viiden Valioliigaottelun tappioton putki. Se katkennee kuitenkin tiistaina Pep Guardiolan suojattien käsittelyssä.

Keskiviikko 3.3.

Burnley – Leicester | klo 20.00

Eurooppa-liigasta yllättäen Slavia Prahan käsittelyssä ulos pullahtanut Leicester hävisi viikonloppuna Arsenalille, mutta lähtee tähän otteluun selvänä suosikkina. Loukkaantumiset ovat Kettujen kuisana, sillä poissa ovat muun muassa toiseksi ja kolmanneksi parhaat maalintekijät James Maddison ja Harvey Barnes. Ykköspyssy Jamie Vardyn pitäisi sen sijaan olla kunnossa.

Sheffield United – Aston Villa | klo 20.00

Joukkueiden kaudet ovat lähellä vastakohtia, sillä Aston Villa on vakiinnuttamassa taas paikkansa top 10 -joukkueena Sheffield United rämpiessä kohti Championshipia. Kotijoukkue on kerännyt koko kaudella vain 11 pistettä, eikä niitä nytkään ole helpolla luvassa.

Villa voi haaveilla edelleen jopa europelipaikoista, sillä joukkue on, kaksi ottelua vähemmän pelanneena, vain viiden pisteen päässä sarjassa viidentenä majailevasta Chelseasta.

Crystal Palace – Manchester United | klo 22.15

Ex-huuhkajaluotsi Roy Hodgsonin Palace on ajottain otteluissa täysin jyrän alla, mutta jollain ilveellä tuloksia tulee. Kaksi viimeistä ottelua Brightonia ja Fulhamia vastaan ovat tuoneet seuralle 4 pistettä, vaikka nolla olisi ollut pelitilanteiden valossa jopa todennäköinen.

Man United tasasi sunnuntaina pisteet Chelsean kanssa 0-0-tasurilla ja jatkaa sarjassa toisena. Mestaruushaaveiden kannalta kyseessä on ratkaiseva viikko Red Devilsille, sillä sunnuntaina luvassa on kauden toinen Manchesterin paikalliskamppailu. Toki Palacen on kaaduttava ennen sitä, tai Valioliigapystin voi jo kiikuttaa Etihad Stadiumille.

Torstai 4.3.

Fulham – Tottenham | klo 20.00

Luvassa on yksi Lontoon lukuisista paikallispeleistä, kun Spurs matkaa Craven Cottagelle. Fulham on oikein hyvässä vireessä ja taistelee kynsin hampain sarjapaikastaan. Kasassa on jo viisi tappiotonta matsia peräkkäin.

Tottenham on sen sijaan ollut hyvän alkukauden jälkeen iso pettymys. Joukkue on todella laadukas, mutta Jose Mourinhon laatu ei näytä enää riittävän taistoon Valioliigamestaruudesta.

Jotain positiivistakin: Spurs murjoi viikonloppuna Burnleyn maanrakoon maalein 4-0 varjojen mailla vaeltaneen Gareth Balen osuessa kahdesti. Walesilaisella kevättä rinnassa ja golfkentät mielessä?

West Bromwich – Everton | klo 20.00

Everton taistelee europaikoista, West Bromwich säilymisestä. Sam Allardycen suojatit ovat 9 pisteen päässä 17. sijalla olevasta Newcastlesta, joten voittoja todellakin tarvitaan. Joukkue on kolmen ottelun tappiottamassa putkessa – toivo siis elää.

Toffees sai varmasti maukkaan boostin upeasta Liverpool-voitosta, mutta riittääkö joukkueen tasaisuus UCL- tai UEL-paikkaan huipputasaisessa Valioliigassa? Jää nähtäväksi.

Liverpool – Chelsea | klo 22.15

Arkikierros huipentuu torstai-illan isoon otteluun. Chelsea ei ole vieläkään hävinnyt Thomas Tuchelin alaisuudessa, mutta viikonloppuna oli tyytyminen 0-0-tasapeliin Man Unitedin kanssa.

Liverpool katkaisi sunnuntaina neljän ottelun tappioputkensa Valioliigassa, kun se kaatoi Sheffield Unitedin maalein 2-0. Joukkueet ovat vain pisteen päässä toisistaan sijoilla 5 ja 6, joten kyseessä on kliseinen kuuden pisteen ottelu.


Lisäjännitystä futismatseihin? Casumo tarjoaa uusille asiakkailleen 5O euron ilmaisvedon, kun lyöt vähintään 25 euron vedon. Nappaa tarjous tästä!


Casumo jo testattu? Löydät kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja