Jääkiekko

KHL:n pudotuspelit käynnissä – katso ottelut ilmaiseksi

KHL:n tämän kauden pudotuspelit pelataan hieman aiemmasta poikkeavalla systeemillä. Joukkueiden sijoitus runkosarjassa määrittää otteluparit ja kotiedun aina Gagarin Cupin finaaliin saakka. Finaalissa kotietu on joukkueella, joka keräsi runkosarjassa enemmän pisteitä.

Konferenssien puolivälierät

Läntinen konferenssi

TsSKA Moskova – Spartak Moskova
SKA Pietari – Dinamo Minsk
Dynamo Moskova – Severstal
Lokomotiv – Jokerit

Itäinen konferenssi

Ak Bars Kazan – Torpedo Nizhni Novgorod
Avangard Omsk – Avtomobilist
Metallurg Magnitogorsk – Barys Astana
Salavat Ufa – Traktor

Jokereilla hyvä sauma jatkoon

KHL:n läntisessä lohkossa viidenneksi sijoittunut Jokerit kohtaa playoffsien avauskierroksella viime kevään tapaan Lokomotiv Jaroslavlin. Jokereiden pudotuspelivastustaja varmistui vasta runkosarjan päätöskierroksella, kun Dynamo Moskova voitti Kunlunin maalein 5-1.

Lokomotiv voitti samanaikaisesti Salavat Yulaev Ufan 4-1, mutta ei pystynyt nousemaan niin ikään oman ottelunsa voittaneen Dynamon edelle.

Jokerit ja Lokomotiv kohtasivat myös viime keväänä pudotuspelien avauskierroksella. Tuolloin Jokerit eteni ottelusarjasta jatkoon otteluvoitoin 4–2 juuri ennen kauden keskeyttämistä. Jokereilla on ollut henkinen yliote Lokomotivista myös tämän kauden runkosarjassa, sillä neljästä keskinäisestä pelistä joukkue on voittanut kolme. Lokomotivia edustaa suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen.

Pudotuspelit alkavat narripaitojen osalta 3. maaliskuuta. Jokerit ilmoitti aiemmin pelaavansa kaikki ottelunsa Venäjällä.


Löydät kaikki jääkiekkojutut täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja