Jääkiekko

TPS ja Pelicans kohtaavat perjantain TV-ottelussa

18.3.2021. Liigaa pelataan perjantaina viidellä paikkakunnalla. Kiekko putoaa jäähän klo 18.30. Subin TV-ottelussa TPS pyrkii palaamaan voittokantaan Pelicansin isäntänä. Lahtelaiset ovat kuitenkin varsin hyvässä iskussa. Tsekkaa ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä Liiga-peleihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä illan kierrokselle. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

TPS – Pelicans

Palloseuran peräti seitsemän ottelun voittoputki päättyi keskiviikkona, kun Kärpät kuritti turkulaisia maalein 7-2. Vaikka loppulukemat karkasivat turhan isoiksi tilanteisiin nähden, oli TPS:n esitys silti hyvin vaatimaton. Runkosarjassa ohipelejä kuitenkin sattuu joukkueelle kuin joukkueelle, joten TPS-kannattajilla ei liene syytä suurempaan huoleen.

Pelicans oli keskiviikkona hyvä sarjakärki Lukon vieraana, mutta tuloksena oli niukka 3-2-tappio. Lahtelaisten menestyminen perustuu ehkä aavistuksen enemmän muutamiin kärkipelaajiin, kun taas TPS:llä materiaali on hieman laajempi.

Ottelu on tärkeä molemmille joukkueille. TPS yrittää välttää mahdollisen tappioputken ja Pelicans pyrkii säilyttämään asemansa kuuden joukossa – Ilves ja KalPa hengittävät nimittäin niskaan vain pisteen päässä. TPS on joukkueista hieman laadukkaampi ja turkulaiset lähtevätkin otteluun suosikkina kertoimien valossa. Artikkelin kirjoitushetkellä kotijoukkueen kerroin on Casumolla 2.00. Pelicansin voitto palauttaa panokset 3,1-kertaisesti.

Perjantain muut ottelut:

Tappara-Ilves
Lukko-Ässät
KalPa-Kärpät
Jukurit-Sport


Casumo jo testattu? Tsekkaa kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja