Jalkapallo

Ennakko: AC Milan – Manchester United

17.3.2021. Eurooppa-liigan puolivälieräpaikat ratkaistaan torstaina. Illan ehkä etukäteen kiinnostavin ottelu pelataan Pohjois-Italiassa klo 22 alkaen, kun Manchester United matkaa AC Milanin vieraaksi San Sirolle. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous Unitedin voitolle!

Kymppi Man Unitedille tuo yli satasen

Broidi ja ComeOn! tarjoavat uusille asiakkaille lisäjännitystä otteluun. Näin saat vedollesi huippukertoimen:

  1. Siirry ComeOnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta vähintään 1O euroa, niin saat 5O euroa pelirahaa (talleta 2O, saat 6O jne.)
  3. Lyö koko 5O euroa Manchester Unitedin voitolle (5O x 2.2O)
  4. Jos Man United voittaa, sinä voitat 11O euroa!

United suosikkina vieraspeliin

Kaksi jättiläistä taistelevat Eurooppa-liigan puolivälieräpaikasta San Sirolla torstai-iltana klo 22 alkaen. Avausosa Manchesterissa päättyi kotijoukkueen hallinnasta huolimatta kutkuttavaan 1-1-tasapeliin. Zlatan Ibrahimovicin pelikunto on yhä arvoitus. On sanomattakin selvää, että ruotsalaisen läsnäolo kentällä toisi rutkasti itseluottamusta koko Rossoneri-miehistölle. Milan hävisi viikonloppuna Napolille 1-0, joten Serie A:n mestaruushaaveet on jo lähes haudattu.

Valioliigassa toisena oleva Manchester United voitti sen sijaan sunnuntaina West Hamin kotonaan maalein 1-0. Joukkue lähteekin kertoimien valossa suosikkina otteluun (kirjoitushetkellä Unitedin voiton kerroin 2.2O). Sairastuvalla jatkavat muun muassa Paul Pogba ja Donny van de Beek, mutta laaja materiaali takaa sen, että San Siron nurmelle juoksutetaan torstaina huippulaadukas yksitoistikko.

Milanin kone on yskähdellyt viime aikoina sekä kotimaassa että europeleissä. Eurooppa-liigan edellisessä kierroksella joukkue oli lirissä Red Star Belgradia vastaan, mutta selvisi niukasti jatkoon. United on paremmassa vireessä ja myös materiaali on napsun verran laadukkaampi, joten Broidi ennustaa jatkopaikkaa manchesterilaisille. Katsotaan, mitä Zlatan on tästä mieltä…


ComeOn! jo testattu? Tsekkaa kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja