Jääkiekko

NHL: New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins 20.3.

19.3.2021. Lauantai-iltana pelataan neljä NHL-matsia. New Jersey Devils ja Pittsburgh Penguins iskevät yhteen Viasatin studio-ottelussa klo 19.00. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi torstain ja perjantain välisenä yönä Devilsin 3-2-voittoon. Miten käy lauantai-illan ottelussa?

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä NHL-peleihin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto NHL:ään minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Yllättääkö Devils toistamiseen?

New Jersey Devils on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan vain kolme, joten torstain ja perjantain välisenä yönä tullut 3-2-voitto Pittsburghista maistuu varmasti. Voitosta huolimatta joukkue on itäisessä divisioonassa seitsemäntenä, takana on vain Buffalo Sabres. Täysiä pistepotteja pitäisi siis alkaa kerätä jatkuvalla syötöllä.

Pittsburgh Penguinsin saldo on päinvastainen, sillä joukkue on napannut seitsemän voittoa edellisestä kymmenestä ottelusta. Kaksi viimeisintä (ml. Devils) on kuitenkin päättynyt tappioon. Joukkue on itäisessä divisioonassa sijalla kolme edellään vain New York Islanders ja Washington Capitals.

Kertoimien valossa vieraat ovat selkeitä suosikkeja: artikkelin kirjoitushetkellä Penguinsin voitolle saa kertoimen 2.02. Devilsin kerroin on sen sijaan 3.05.

Otteluparin paras pistemies on vähemmän yllättäen Sidney Crosby. Kanadalainen on nakuttanut tällä kaudella tehot 11+18. Yhteensä Pittsburghilla on peräti kuusi pelaaja, jotka ovat tehneet enemmän pisteitä kuin New Jersey Devilsin paras pistemies Pavel Zacha (7+10). Yksi heistä on Kasperi Kapanen tehoilla 7+14.

Miten lauantai-illan ottelussa käy? Iske vedot sisään Casumolla ja nappaa viidenkympin ilmaisveto yllä olevasta linkistä!


Casumo jo testattu? Löydät kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja