Jalkapallo

FA Cup: Leicester – Man United 21.3.

20.3.2021. Englannissa pelataan viikonloppuna paikoista FA Cupin välieriin. Sunnuntain kiinnostavin matsi pelataan klo 19 alkaen King Power Stadiumilla, kun Leicester City isännöi Manchester Unitedia. Joukkueet ovat Valioliigassa sijoilla 2 ja 3. Kumpi juhlii sunnuntaina?

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä otteluun. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto FA Cupiin minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

United otteluruuhkassa, Leicesterillä loukkaantumishuolia

Sunnuntain kotijoukkue Leicester City on palannut voittokantaan pienen suvantovaiheen jälkeen: alla on kaksi peräkkäistä voittoa. Viime sunnuntaina joukkue murjoi sarjajumbo Sheffield Unitedin maanrakoon maalein 5-0. Kelechi Iheanacho osui kolmesti. Kyseessä on kettujen viimeisin ottelun, joten Brendan Rodgersin miehistö on saanut mukavasti aikaa valmistua sunnuntain FA Cup -koitokseen.

Manchester Unitedin valmistautuminen on huomattavasti pikaisempi, sillä joukkue pelasi torstai-iltana Milanossa Eurooppa-liigan jatkopaikasta. Visiitti oli menestys, sillä Manchesterin punaiset painelivat jatkoon Paul Pogban toisen puoliajan maalilla.

Sunnuntain otteluun United lähtee kuitenkin suosikkina. Ole-Gunnar Solskjaerin miehistön hyvät otteet ja laaja materiaali ovat selvästi kertoimenlaskijoiden mieleen – Unitedin vierasvoitolle saa artikkelin kirjoitushetkellä kertoimen 2.43. Leicesterin voiton kerroin on 2.90 ja tasapelin 3.35.

Leicesterin sairastuvalla jatkavat muun muassa James Maddison, Harvey Barnes ja Cengiz Under. Man Unitedilla lienee avauksen pelaajista sivussa vain Marcus Rashford, joten tästä pieni etu vierasjoukkueelle.

Miten sunnuntai-illan ottelussa käy? Iske vedot sisään Casumolla ja nappaa 5O euron ilmaisveto yllä olevasta linkistä!


Casumo jo testattu? Löydät kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja