Jalkapallo

Ennakko: Real Sociedad – Barcelona 21.3.

20.3.2021. La Ligan viikonloppu huipentuu sunnuntaina klo 22, kun FC Barcelona matkaa San Sebastianiin Real Sociedadin vieraaksi. Barçan mestaruushaaveet ovat taas elossa, sillä Atletico Madrid on enää neljän pisteen päässä. Miten käy sunnnuntain kärkikamppailussa? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Kaksikymppiä Barcelonalle tuo 12O euroa

Broidi ja Unikrn tarjoilevat matsiin maukkaan tarjouksen uusille asiakkaille. Näin nappaat huippukertoimen Barçan voitolle:

  1. Siirry Unikrnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta vähintään 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko kuusikymppiä Barcelonan voitolle (6O x 2.OO)
  4. Jos Barcelona voittaa, sinä voitat 12O euroa!

Barcelonassa valoa tunnelin päässä?

FC Barcelonan unelma mestaruudesta on taas elossa, sillä katalonialaiset peli on aivan eri tasolla kuin alkukaudesta. Samalla sarjakärki Atletico Madridin kone on yskähdellyt, joten Blaugrana vaikuttaa tällä hetkellä La Ligan parhaalta joukkueelta.

Real Sociedad pelasi huiman alkukauden ja on yhä sarjassa hienosti viidentenä, mutta mestaruusjunassa joukkue ei ole enää aikoihin ollut. Europelipaikan varmistaminen lieneekin La Realin päätavoite loppukauden matseihin. Baskien lähtökohdat otteluun eivät ole parhaat mahdolliset, sillä viime viikonloppuna joukkue hävisi heikon esityksen jälkeen Granadalle maalein 1-0.

Barcelona on hyvän vireen ja materiaalinsa ansiosta selkelä suosikki otteluun: artikkelin kirjoitushetkellä Unikrn tarjoaa Barçan vierasvoiton kertoimeksi 2.00. Broidille tuo kerroin maistuu vallan mainiosti, sillä Barcelona on voittanut 14 edellisestä 17 sarjapelistään ja hävinnyt La Ligassa viimeksi 5. joulukuuta. Real Sociedadin kerroin on 3.50. Kyseessä on kyvykäs joukkue, joka pystyy kyllä hyvänä päivänään kiusaamaan Barçaa. Toivottavasti (vetojen kannalta) se päivä ei ole huomenna…

Real Sociedadilla on sairastuvalla useita ukkoja, ja avainpelaajista muun muassa David Silvan ja Natxo Monrealin pelikunto on arvoitus. Barcelonalta sivussa ovat ainakin Philippe Coutinho, Ansu Fati ja Sergi Roberto.


Unikrn jo testattu? Kurkkaa kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja