Jalkapallo

Mestarien liiga: ketkä jatkavat puolivälieriin?

8.3.2021. Mestarien liiga jatkuu neljännesvälierien toisilla osaotteluilla. Tiistaina kohtaavat Juventus ja Porto sekä Dortmund ja Sevilla. Keskiviikkona ihmenousua tavoittelevat Barcelona (vs PSG) ja RB Leipzig (vs Liverpool).

Nappaa viidenkympin ilmaisveto

Broidi ja Casumo tarjoavat uusille asiakkaille maukkaan tarjouksen viikon Mestarien liiga -peleihin. Näin lunastat ilmaisvedon:

  1. Siirry Casumolle tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Mestarien liigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Dortmund – Sevilla

Ensimmäinen osa päättyi Dortmundin 3-2-vierasvoittoon, joten keltamustien lähtökohdat ovat loistavat. Sevillan pitää tehdä vähintään kaksi vierasmaalia.

Andalusialaisten kausi on valumassa käsistä pahimmalla mahdollisella hetkellä. Joukkue on hävinnyt neljä viimeisestä viidestä ottelustaan. BVB:n käyrä on päinvastainen: neljä voittoa viimeisestä viidestä. Viikonloppuna tuli tukkaan Bayernin käsittelyssä maalein 4-2, vaikka Dortmund johtikin 0-2 Erling Haalandin salamamaaleilla.

Ottelusta tulee takuuvarmasti viihdyttävä, sillä vierasjoukkueen on pakko hyökätä rohkeasti. Voi vielä kääntyä miten tahansa.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Dortmund: Hitz; Meunier, Can, Hummels, Schulz; Delaney; Bellingham, Dahoud; Reus, Hazard; Haaland

Sevilla: Bounou; Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña; Jordán, Fernando; Ocampos, Rakitić, Gómez; En-Nesyri

Juventus – Porto

Porto voitti ensimmäisen osan 2-1, mutta Federico Chiesan kavennus viimeisellä kympillä toi Juvelle elitärkeän vierasmaalin ja tekee siitä selkeän suosikin otteluparissa.

Juventuksen kenraali sujui hyvin viikonloppuna Ronaldon lepovuorosta huolimatta, sillä Lazio kaatui maalein 3-1. Alvaro Morata osui kahdesti. Legendaarisen Arrigo Sacchin mukaan kyseessä oli Juven paras ottelu tällä kaudella. Lupaavia sanoja Pirlon miehistölle.

Myös Porton kenraali sujui mallikkaasti. Joukkue kellisti Gil Vicenten vieraskentällä lukemin 2-0 ja jatkaa sarjassa toisena.

Mestarien liiga ja Ronaldo on luotu yhteen. Juve jatkaa.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Juventus: Szczęsny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Chiesa, Rabiot, Arthur, Ramsey; Morata, Ronaldo

Porto: Marchesín; Manafá, Pepe, Diogo Leite, Zaidu; Sérgio Oliveira, Uribe, Otávio, Corona; Marega, Taremi


Lisäjännitystä Mestarien liigaan? Casumo tarjoaa uusille asiakkailleen 5O euron ilmaisvedon, kun lyöt vähintään 25 euron UCL-vedon. Nappaa tarjous tästä!


Liverpool – RB Leipzig

Kotijoukkue on pienimuotoisessa kriisissä. Anfieldillä on tullut jo kuusi tappiota putkeen. Ehkä onkin Liverpoolin onni, että ottelu pelataan Budapestin Puskas Arenalla.

Ensimmäinen osa päättyi hieman onnekkaasti 2-0 Liverpoolille, joten punaisten jatkopaikka on erittäin lähellä. Leipzig on kuitenkin loistavassa iskussa: voittoja on tullut neljä peräkkäin maalierolla 11-2.

Liverpool lähtee matsiin suursuosikkina, mutta RB Leipzig voi hyvinkin tehdä 2-4 maalia yhdessä jalkapallo-ottelussa. Peli ei ole vielä ohi.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Fabinho, Phillips, Robertson; Jones, Wijnaldum, Thiago Alcântara; Jota, Salah, Mané

Leipzig: Gulácsi; Adams, Mukiele, Upamecano, Klostermann; Haidara, Kampl; Nkunku, Olmo, Forsberg; Poulsen


PSG – Barcelona

En olisi uskonut sanovani näin, mutta kyseessä on viikon ennakkoon tylsin ottelupari. Pariisilaiset mättivät neljä vierasmaalia Camp Noulla Barçan yhtä vastaan, joten nyt tarvittaisiin jopa vuoden 2017 Remontadaa suurempaa ihmettä.

Moise Kean ja Neymar ovat todennäköisesti sairastuvalla, mutta kotijoukkueella leveyttä riittää mm. Mauro Icardin muodossa. Mbappesta puhumattakaan. PSG jatkaa selvin lukemin.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Paris Saint-Germain: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa; Gueye, Paredes; Di María, Verratti, Mbappé; Icardi

Barcelona: Ter Stegen; Mingueza, Lenglet, Umtiti/Araújo; Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba; Messi, Dembélé


Futisfani? Löydät kaikki jutut ja tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja