Jalkapallo

Viikonlopun parhaat futismatsit 26.–28.2.

Jalkapalloa rakastavia penkkiurheilijoita hemmotellaan viikonloppuna lukuisilla huippuotteluilla. Broidi listasi alle omat suosikkinsa, jotka aikoo väijyä kylmä, ohrasta tehty janojuoma kädessään.

Nappaa viidenkympin ilmaisveto

Broidi ja Casumo tarjoavat uusille asiakkaille maukkaan tarjouksen viikonlopun peleihin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Siirry Casumolle tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto minimikertoimella 1.6O
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Perjantai 26.2.

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt, klo 21.30

Bundesliigassa huippuvireessä oleva Frankfurt matkaa Niklas Moisanderin edustaman Werder Bremenin vieraaksi Weser Stadiumille. Broidin katseet kiinnittyvät Real Madridissa flopanneeseen serbikärki Luka Joviciin, joka on osunut paluunsa jälkeen jo kolmesti maalipuiden väliin.

Levante – Athletic Bilbao, klo 22.00

Kahdeksantena La Ligassa skulaava Levante on voittanut viime kierroksilla sekä Real Madridin että Atletico Madridin, mutta hävinnyt Osasunalle. Bilbao on sarjassa kymmenentenä, mutta lähtee kertoimien valossa suosikkina (2.38) otteluun.

Lauantai 27.2.

Manchester City – West Ham, klo 14.30

”Kuka voisi Cityn pysäyttää?” lauleskeli Broidi keskiviikkoiltana, kun Guardiolan suojatit surffailivat 19. peräkkäiseen voittoon Gladbachin kustannuksella. Citizensin mestaruus vaikuttaa lähes varmalta, mutta ehkäpä juuri loistavassa vireessä oleva West Ham voisi katkaista otteluruuhkassa olevan joukkueen voittokulun? Vierasvoitolla saisi panoksensa takaisin pitkälti yli 12-kertaisesti.

Sevilla – Barcelona, klo 17.15

Loistavassa iskussa La Ligassa olevat andalusialaiset lähtevät tosissaan haastamaan kotikentällään sekavassa tilassa olevaa FC Barcelonaa. Sevilla väijyy ottelun vähemmän pelanneena vain kahden pisteen päässä Barçasta, joten voitolla joukkue nousisi jo kolmanneksi sarjassa. Ties vaikka Lopeteguin suojatit juhlisivat La Ligan mestaruutta kauden päätteeksi…


Lisäjännitystä futismatseihin? Casumo tarjoaa uusille asiakkailleen 5O euron ilmaisvedon, kun lyöt vähintään 25 euron vedon. Nappaa tarjous tästä!


Sunnuntai 28.2.

Chelsea – Manchester United, 18.30

Thomas Tuchelin alaisuudessa loistavasti esiintynyt Chelsea kaatoi viikolla Atleticon Olivier Giroudin upealla saksipotkulla, ja lähtee suosikkina myös tähän otteluun. Joukkue saa lepoajassa edun Eurooppa-liigassa vääntävää Unitedia vastaan. Olkoonkin, että Manchesterin punaiset pelasivat torstaina kotikentällään.

AS Roma – AC Milan, 21.45

Italofutiksella on aina kiva laittaa viikko pakettiin. Molemmat joukkueet pelasivat torstaina Eurooppa-liigaa, joten pastaa voi olla massun lisäksi myös jaloissa.

Pitkään sarjakärjessä keikkunut Milan on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Serie A:ssa ja on enää viisi pistettä Romaa edellä. Iso ottelu, joka voi määrittää molempien joukkueiden loppukauden suuntaa. Broidi symppaa Totti-fanina Giallorossia – Peroni kädessä tietenkin.

Extra: Pukki ja Pohjanpalo tositoimissa

Hurjassa vireessä oleva Norwichin Teemu Pukki kokeilee jatkaa neljän ottelun mittaista maaliputkeaan Wycomben vieraana. Ottelu alkaa jo klo 14.00.

Myös viime kierroksella avaukseen palannut Joel Pohjanpalo on tulessa sunnuntaina, kun Union Berlin isännöi Hoffenhamia klo 14.30.


Löydät kaikki futisjutut täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja