Jääkiekko

Liigassa torstaina Tampereen paikalliskamppailu

15.9.2021. Liigassa kauden ensimmäinen Tampereen paikalliskamppailu pelataan torstaina Hakametsässä. Tappara on kauden suurimpia ennakkosuosikkeja, mutta Ilves hallitsi viime kaudella keskinäisiä otteluita selvästi. Jatkuuko sama meno torstaina? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Tappara – Ilves

Tappara lukeutuu alkaneella kaudella HIFK:n kanssa Liigan suurimpiin ennakkosuosikkeihin. Kesällä joukkueeseen tehtiin isoja satsauksia, joten menestystä janotaan Tampereen oranssin sinisellä puolella. Joukkueen puolustus on kiistatta sarjan kovin. Muun muassa Brady Austin teki kauden alla Champions Hockey Leaguessa neljään otteluun tehopisteet 3+2=5.

Tapparan hyökkäys on hyvin samanlainen kuin viime kaudella. Se laajuus on yhdenvertainen minkä tahansa muun Liiga-joukkueen kanssa. Tapparalle torstain ottelu on kauden kolmas. Kauden avauksessa se voitti HPK:n 1-3, mutta viime lauantaina se koki tappion Sportille lukemin 3-2. 

Tampereen Ilves on vahvistunut selvästi tähän kauteen tultaessa. Vahvistuksista nimekkäimpiä ovat maalivahti Marek Langhamer viime kaudella Liigan pistepörssin voittanut Petri Kontiola. Ilves on tällä kaudella Liigassa musta hevonen ennakkosuosikkien takana kiusaamassa isompiaan.

Ilveksellä on takana vasta yksi ottelu Liigassa. Se aloitti kautensa 2-3-vierasvoitolla TPS:stä. Kyseisessä ottelussa Joni Ikonen teki tehopisteet 0+3. Myös Kontiola pääsi heti debyytissään pisteiden makuun syöttäen Eemeli Suomen 2-3-voittomaalin. Viime kaudella Ilves oli runkosarjassa keskinäisissä otteluissa selkeästi kilpakumppaniaan Tapparaa parempi. Ilves voitti näistä viidestä ottelusta neljä. Ilves pääsi yllättämään Tapparan useamman kerran altavastaajan asemasta. Maaliero 20-13 Ilvekselle kertoo näistä otteluista kaiken oleellisen.

Paikallisotteluihin mentäessä aiemmilla otteluilla ei ole mitään väliä. Tappara kuitenkin varmasti haluaa palata voittojen tielle edellisen ottelun tappion jälkeen. Ilves on joukkueena parhaimmillaan altavastaajana, joten torstaina nähdään jälleen taatusti vahva vierasjoukkue. Ottelu ratkeaa pieniin marginaaleihin, mutta onnistumisia tullaan takuulla näkemään molemmin puolin Tamperetta. Sitä lupaa jo viime kauden keskinäisissä otteluissa nähty 6,6 maalin keskiarvo.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja