Jääkiekko

Puolustuspelaamisen mestarit vastakkain lauantaina NHL:ssä

29.10.2021. NHL:n Prime Time -kattaus avataan lauantai-iltana klo 20.30 Nashvillestä New York Islandersin matkatessa vieraaksi fanaattisen kotiyleisön eteen. Ottelusta on helppo ennakoida maalivahtien Juuse Saroksen ja Ilya Sorokinin välistä otatusta. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä NHL-jäille.

Hyödynnä viidenkympin ilmaisveto

Broidi tarjoaa lisäjännitystä NHL-viikonloppuun. Näin lunastat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 25 euroa
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ilmaisvedot maksetaan pelitileille kolmen arkipäivän sisällä talletuksesta.


Ennakko: Nashville Predators – New York Islanders

Suomalaisittain aina mielenkiintoinen Nashville on aloittanut kautensa tappiollisesti. Joukkue on voittanut seitsemästä pelaamastaan ottelusta kolme, mutta suuntaa on ollut viime aikoina positiivisempaan päin Nashvillen saapuessa lauantain kamppailuun kahden peräkkäisen voiton saattelemana.

Predatorsissa alkoi tänä syksynä uusi aikakausi ilman Pekka Rinnettä maalinsuulla. Suomalaisen maalivahtilegendan lopettamispäätös takaa vastuuta entistä enemmän toiselle suomalaiselle Juuse Sarokselle, joka on aloittanut tähän mennessä kuusi seitsemästä joukkueen ottelusta maalinsuulla. Nashville on jo monta vuotta tunnettu loistavista maalivahdeista ja tiiviistä puolustuksesta, eikä asiaan ole tullut muutosta myöskään tällä kaudella.

Joukkueen hyökkäyskalusto on todella kapea ja alkukauteen Nashvillen paras pistemies on ollut joukkueen suurin tähti, puolustaja Roman Josi. Sveitsiläinen johtaa kirjoitushetkellä puolustajien pistepörssiä tehopisteillä 3+6. Saroksen lisäksi joukkueessa pelaa kaksi suomalaista Mikael Granlund 2+4 ja Eeli Tolvanen 1+0.

Islanders on aloittanut oman kautensa odotuksiin nähden alakanttiin. Kahdella edelliskaudella Islanders on yltänyt pudotuspeleissä aina neljän parhaan joukkoon todetakseen Tampa Bay Lightningin paremmakseen. NHL:n parhaimpana puolustuspään joukkueena tunnetut saarelaiset hakivat omaa pelaamistaan pari ensimmäistä ottelua, mutta kaksi viimeisintä ottelua ovat puolestaan olleet taattua laatua laadukkaalta joukkueelta.

Venäläismaalivahti Ilya Sorokin on kantanut alkukaudesta joukkueensa vastuuta maalilla upeasti Semyon Varlamovin ollessa sivussa loukkaantumisen takia. Sorokin on ollut kahdessa viimeisimmässä ottelussa ohittamaton, sillä Islanders saapuu lauantain otteluun kahden nollapelin saattelemana. Islanders on Nashvillen tapaan voittanut kaksi edellistä ottelua maalierolla 5-0. 

Joukkueiden puolustamisen laadusta huolimatta joukkueiden edelliset keskinäiset kohtaamiset ovat olleet hyvin maalirikkaita. Joukkueet eivät kohdanneet toisiaan viime kaudella, mutta kuudessa edellisessä kohtaamisessa ollaan nähty keskimäärin peräti 7,8 maalia per ottelu. Vähämaalisista ennakko-odotuksista huolimatta taattua NHL-laatua on siis jälleen luvassa lauantaina suomalaisille parhaaseen katseluaikaan.


Lisäjännitystä NHL:ään?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja