Jääkiekko

NHL: sunnuntaina kolme Prime Time -ottelua

30.10.2021. Sunnuntaina suomalaisia NHL-faneja hemmotellaan kolmen ottelun illalla. Matseissa saadaan ihastella Sebastian Ahon johdolla lukuisten suomalaispelaajien otteista maailman kovimmassa jääkiekkosarjassa. Lukaise lyhyet otteluennakot alta ja hyödynnä huipputarjous NHL-vetoihin!

Hyödynnä 25 euron riskitön veto

Broidi tarjoaa lisäjännitystä NHL:ään. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et onnistu tuplaamaan talletustasi, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Carolina-Arizona klo 19.00

Lukuisten suomalaisten Carolina Hurricanes on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä kuudella peräkkäisellä voitolla. Joukkue on ottanut näistä voitoista jokaisen varsinaisella peliajalla maalierolla 25-8. Suomalaisista kotijoukkueen kokoonpanossa tullaan näkemään Sebastian Aho (4+4), Teuvo Teräväinen (2+5) ja Jesperi Kotkaniemi (1+1). Antti Raannalla on puolestaan vielä oma Canes-debyytti tekemättä. Nähdäänkö Ana sunnuntaina kotijoukkueen maalilla?

Vierasjoukkue Arizona Coyotes on täysin Carolinan vastakohta, sillä se löytyy sarjan viimeiseltä sijalta ilman yhtään voittoa. Arizona matkaa tulevaan otteluun seitsemän ottelun tappioputkessa maalierolla 12-35.

Anaheim-Montreal klo 22.00

Viime keväänä Stanley Cup -finaaleihin asti edennyt Montreal aloitti tämän syksyn viiden ottelun tappioputkessa. Itäisen konferenssin pohjalla oleva joukkue on kuitenkin viimeisestä kolmesta ottelusta onnistunut voittamaan kaksi. Suomalaisittain joukkueen mielenkiintoisin pelaaja on puolustaja Sami Niku (3 ottelua tehoin 0+2), joka tekee uudessa seurassa uutta tulemistaan NHL:ssä. Nikun lisäksi joukkueessa pelaa kaksi suomalaishyökkääjää: Artturi Lehkonen ja Joel Armia

Uudelleenrakennusvaiheessa sarjassa seilaava Anaheim on kahdeksan ottelun jälkeen kerännyt kuusi pistettä, joka oikeuttaa Läntisessä konferenssissa sijaan 13.

Los Angeles-Buffalo klo 22.00

Los Angeles Kingsin kausi vaikuttaa jälleen vaikealta joukkueen velloessa kuuden ottelun tappioputkessa. Kings on onnistunut voittamaan toistaiseksi ainoastaan yhden ottelun ja kolmella pisteellä se on Läntisessä konferenssissa sijalla 14. Joukkueen kokoonpanossa ollaan nähty puolustaja Olli Määtän lisäksi 21-vuotias hyökkääjälupaus Rasmus Kupari, joka teki kauden ensimmäisen maalinsa torstain ja perjantain välisenä yönä.

Viime kauden suurin naurunaihe Buffalo Sabres on aloittanut kautensa käsittämättömästi viidellä voitolla seitsemästä ottelusta. Joukkue on Itäisen konferenssin kärkipaikoilla sijalla neljä ja maalierokin näyttää positiivista peräti yhdeksän maalin verran. Arttu Ruotsalainen on tällä hetkellä Buffalon kokoonpanon ainoa suomalaispelaaja. 24-vuotias hyökkääjä avasi oman maalitilinsä tältä kaudelta torstain ja perjantain välisenä yönä.


Lisäjännitystä NHL-peleihin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja