Jääkiekko

KHL: nappaa satasen ilmaisveto Jokereiden matseihin

Jokerit kohtaa KHL:n pudotuspelien avauskierroksella Lokomotiv Jaroslavin. Tsekkaa Broidin lyhyt mutta ytimekäs ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä KHL-peleihin!

Jokereiden ensimmäiset Lokomotiv-ottelut:

Keskiviikko 3.3. klo 18.30
Perjantai 5.3. klo 18.30
Sunnuntai 7.3. klo 16.00
Tiistai 9.3. klo 18.30


Jokereilla hyvä sauma jatkoon

Tämän kauden pudotuspelit pelataan hieman aiemmasta poikkeavalla systeemillä. Joukkueiden sijoitus runkosarjassa määrittää otteluparit ja kotiedun aina Gagarin Cupin finaaliin saakka. Finaalissa kotietu on joukkueella, joka keräsi runkosarjassa enemmän pisteitä.

KHL:n läntisessä lohkossa viidenneksi sijoittuneella Jokereilla ei kotietua ole, sillä joukkue pelaa kaikki ottelunsa Venäjällä.

Narripaidat kohtaavat playoffsien avauskierroksella viime kevään tapaan Lokomotiv Jaroslavlin. Jokereiden pudotuspelivastustaja varmistui vasta runkosarjan päätöskierroksella, kun Dynamo Moskova voitti Kunlunin maalein 5-1.

Lokomotiv voitti samanaikaisesti Salavat Yulaev Ufan 4-1, mutta ei pystynyt nousemaan niin ikään oman ottelunsa voittaneen Dynamon edelle.

Jokerit ja Lokomotiv kohtasivat myös viime keväänä pudotuspelien avauskierroksella. Tuolloin Jokerit eteni ottelusarjasta jatkoon otteluvoitoin 4–2 juuri ennen kauden keskeyttämistä.

Jokereilla on ollut henkinen yliote Lokomotivista myös tämän kauden runkosarjassa, sillä neljästä keskinäisestä pelistä joukkue on voittanut kolme. Lokomotivia edustaa suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen.

Konferenssien puolivälierät

Läntinen konferenssi

TsSKA Moskova – Spartak Moskova
SKA Pietari – Dinamo Minsk
Dynamo Moskova – Severstal
Lokomotiv – Jokerit

Itäinen konferenssi

Ak Bars Kazan – Torpedo Nizhni Novgorod
Avangard Omsk – Avtomobilist
Metallurg Magnitogorsk – Barys Astana
Salavat Ufa – Traktor


Löydät kaikki jääkiekkojutut täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja