Jääkiekko

Suomen mestaruus on katkolla Tapparalle toistamiseen

27.04.2022. TPS otti tiistaina ensimmäisen voittonsa finaaleissa, joten mestaruusjuhlat siirtyivät vielä hamaan tulevaisuuteen. Suomen mestaruus on Tapparalle toisen kerran katkolla torstaina kotiyleisön edessä. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä peliin!

Kaksikymppiä Tapparalle tuo lähes 12O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Tapparan voitolle (6O x 1.96*)
  4. Jos Tappara voittaa, sinä voitat 117,6O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Tappara – TPS

Finaalisarjan kolme ensimmäistä ottelua menivät Tapparalle ja kirvesrinnat pääsivät ensimmäiseen ratkaisun paikkaan tiistaina Turussa. TPS pystyi parantamaan omaa pelaamistaan neljänteen finaaliin, kun taas Tappara oli huomattavasti vaisumpi verrattuna aikaisempiin kamppailuihin. Ottelussa mentiin kaksi ensimmäistä erää maaleitta ja ratkaisu nähtiin täten vasta kolmannessa erässä. TPS tuli kolmanteen erään hurjalla energialla ja se pystyi sekoittamaan Tapparan pelaamisen totaalisesti. Turkulaisten sankareiksi ottelussa nousivat Elmeri Eronen ja Andrei Karejev. Puolustaja Eronen vastasi 1-0-voitossa ottelun ainoasta maalista ja Karejev pelasi jo playoffsien neljännen nollapelinsä 25 torjunnalla. Tappara jäi tiistain ottelussa ensimmäistä kertaa maaleitta kevään pudotuspeleissä.

Tappara tulee taatusti valmiimpana torstain kamppailuun. Päävalmentaja Jussi Tapola sekä hyökkääjä Waltteri Merelä ruoskivat omaan joukkuettaan ottelun jälkeisissä haastatteluissa ja Tapparalla ei ole joukkueena tapana pelata kahta heikkoa peliä peräkkäin. Tappara saa totta kai tuekseen myös kotiyleisön, jota oli joukkueen edellisessä kotiottelussa peräti 12 075. Tappara on pelannut playoffseissa kahdeksan kotiottelua, joista se on voittanut seitsemän. Joukkueen ainoa tappio tuli välierissä KooKoota vastaan jatkoajan jälkeen. 

Tapparalla on joukkueista suuri etu erikoistilannepelaamisessa. TPS pääsi tiistaina pelaamaan ylivoimaa kolme kertaa ilman tulosta. TPS:n ylivoima on ollut playoffseissa suorastaan surkeaa ja finaaleissa ylivoiman onnistumisprosentti on ollut ainoastaan 9,09 %. TPS pelasi neljännen finaalin jäähyittä ja niin joukkueen tulee pelata myös jatkossa, sillä Tapparan ylivoimaprosentti on finaaleissa murhaava 75 %. 

Kummallakin joukkueella on puolustuspää erittäin vakuuttavassa kunnossa kahden loistavan maalivahdin johdolla. TPS on päästänyt finaaleissa omiin seitsemän maalia ja Tappara neljä. Tappara on onnistunut pelaamaan playoffseissa kuusi ottelua peräkkäin siten, että vastustaja on onnistunut maalinteossa vain kertaalleen ottelua kohden. Se on voittavan joukkueen merkki.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja