Jalkapallo

Huuhkajilla iskunpaikka Ranskan vieraana

6.9.2021. Päävalmentaja Markku Kanervan Suomi otti karsintojen ensimmäisen voittonsa lauantaina Kazakstanin kustannuksella. Haaste kasvaa tiistaina moninkertaiseksi, kun vastaan asettuu Ranska. Hallitsevan maailmanmestarin vire on osoittanut viime aikoina alaspäin, joten Suomella on kaiken mennessä nappiin mahdollisuus pisteille. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa koko summalla MM-karsintoja (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Ranska – Suomi

Suomen mahdollisuudet karsintalohkossa D ovat nousseet rajusti, sillä lohkon sisällä ollaan pelattu todella paljon ristiin. Lohkossa on tähän mennessä pelattu kymmenen ottelua, joista peräti seitsemän on päättynyt tasapeliin.

Ranska on pelannut karsinnoissa tähän mennessä viisi ottelua, joista tuloksena on kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Se oikeuttaa yhdeksään pisteeseen, joka on neljä enemmän kuin Suomella. On kuitenkin huomioitava, että Suomi on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Ranska.

Ranskan vallitseva heikko vire alkoi kesän EM-kisoissa, joissa se onnistui voittamaan vain yhden ottelun tippuen neljännesvälierissä Sveitsille. Ranskan mollivoittoisuus on jatkunut myös syksyn maaotteluissa, joissa se on pelannut kaksi 1-1-tasatulosta sekä Bosnia ja Hertsegovinaa että Ukrainaa vastaan. Ranska on juuri nyt joukkueena todella sekavassa tilassa täynnä kysymysmerkkejä, mikä sopii Suomelle oikein hyvin.

Huuhkajat liitelivät karsintojen ensimmäiseen voittoon lauantaina Helsingin Olympiastadionilla. 1-0 päättyneen ottelun voittomaalista vastasi kesän EM-kisojen sankari Joel Pohjanpalo. Ottelussa nollapeli tuli kohtalaisen helpolla, sillä Kazakstan ei pystynyt luomaan juurikaan uhkaa Suomen puolustukselle.

Hyökkäyssuuntaan Suomi oli kärsivällinen ja kyvykäs luomaan paikkoja maalintekoon. Pohjanpalon ohella ottelussa loisti kokoonpanoon nostettu Onni Valakari, jonka luovuus sekä ratkaisuhalukkuus olivat tervetullut lisä Huuhkajien pelaamiseen. Suomen maajoukkueen tukipilari Glen Kamara oli Kazakstania vastaan pelikiellossa, mutta palaa kokoonpanoon Ranskaa vastaan.

Huuhkajien kannalta tuleva ottelu eroaa paljon ottelusta Kazakstania vastaan. Suomen aseet Ranskaa vastaan ovat tiukka puolustuspelaaminen sekä terävät vastahyökkäykset. Edellinen joukkueiden välinen ottelu on jäänyt syvälle monien mieleen, kun Suomi onnistui tekemään Pariisin ihmeen Valakarin ja Marcus Forssin maaleilla. Silloin lopputulos oli 0-2, onko samanmoinen yllätys tuloillaan myös tiistaina?


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja