Jalkapallo

Ennakko: Wolverhampton-Liverpool

14.3.2021. Valioliigan 28. kierros huipentuu maanantai-iltana klo 22, kun Liverpool matkaa Wolverhamptonin vieraaksi Molineuxille. Palaako hallitseva Valioliigamestari voittojen tielle? Lue Broidin ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä otteluun!

Hyödynnä viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat uusille asiakkaille huipputarjouksen otteluun. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto minimikertoimella 1.6O (Liverpoolin voiton kerroin 1.73*)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat ottelun päätyttyä 5O euron ilmaisvedon!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Kahden alisuorittajan kohtaaminen

Wolverhampton ja Liverpool ovat molemmat esiintyneet pahasti alakanttiin tällä kaudella. Maanantain isäntä Wolves on ollut normaalia vaisumpi läpi kauden, kun taas Jurgen Kloppin suojatit sulivat vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Hallitseva mestari Liverpool on hävinnyt viidestä viimeisestä Valioliigaottelustaan neljä, ja valahtanut sarjassa jo sijalle kahdeksan. Poolin onkin käytännössä voitettava maanantaina, mikäli seura mieliin Mestarien liigaan myös ensi kaudella. Sarjassa neljäntenä majaileva Chelsea on jo 8 pisteen päässä.

Wolvesin nykykunto on hieman punaisia parempi: viidestä viime ottelusta on kasassa kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Kolme viimeisintä matsia Valioliigassa on tosin menty ilman voittoa.

Liverpool on ongelmistaan huolimatta selkeä suosikki ottelun voittajaksi. Joukkueen materiaali on selvästi laadukkaampi kuin Wolvesin, eikä loukkaantuneiden listallakaan ole enää viime kuukausien kaltaista tungosta. Joukkueen tukipilari Virgil van Dijk jatkaa toki yhä sairastuvalla.

Myös ottelun kerroinasetelma puhuu Liverpoolin suosikkiaseman puolesta: vierasvoiton kerroin on artikkelin kirjoitushetkellä 1.73. Wolvesin voitto palauttaisi panokset peräti viisinkertaisesti.

Oli vetovalintasi otteluun mikä tahansa, muista hyödyntää 5O euron ilmaisveto yllä olevasta linkistä. Pelionnea!


Casumo jo testattu? Katso kaikki Broidin huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja