Jalkapallo

Arsenal kohtaa tapaninpäivän kotiottelussa West Hamin

26.12.2022. Valioliiga tekee paluun tapaninpäivänä. Pitkän MM-kisatauon jälkeen pelataan perinteinen Boxing Dayn kierros, jolloin otteluita tulee pitkin päivää iltamyöhään saakka. Päivän huipentaa Arsenalin ja West Hamin välinen kohtaaminen. Lue ennakko alta ja poimi ilmaisveto!

25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Valioliigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: Arsenal – West Ham

Arsenal lähti MM-kisatauolle sarjan kärjestä. Pohjois-Lontoon ylpeys johtaa sarjaa 14 ottelun jälkeen viiden pisteen erolla Manchester Cityyn nähden. Valioliigassa Arsenal on voittanut peräti 12 ottelua, pelannut kerran tasan Southamptonin kanssa ja hävinnyt kertaalleen Manchester Unitedille. Joukkue on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja (33) ja päästänyt vähiten (11) yhdessä Newcastlen kanssa.

Vasta päättyneet MM-kisat toivat jobinpostia Arsenalin leiriin. Alkukaudesta tehot 5+5 iskenyt Gabriel Jesus on joukkueesta sivussa mahdollisesti jopa kolme kuukauden ajan MM-kisoissa tulleen loukkaantumisen takia. Jesus kävi polvileikkauksessa Kamerunia vastaan pelatun ottelun jälkeen. Lisäksi alkukauden komeetta William Saliba on todennäköisesti avausottelusta sivussa pitkälle venyneen turnauksen takia.

Toisella lontoolaisjoukkueella West Hamilla on mennyt selvästi heikommin. West Ham on 15 ottelun jälkeen sarjassa vasta 16:s ja putoajan paikalle on matkaa ainoastaan yhden pisteen verran. Viime kaudella joukkue ihastutti iloisella hyökkäyspelaamisellaan, mutta tällä kaudella West Hamilta ollaan nähty aneemista tekemistä ylöspäin. West Ham on tehnyt sarjassa neljänneksi vähiten maaleja (12). Joukkue on tehnyt keskimäärin alle yhden maalin per ottelu. 

West Hamista kahdesti maalinteossa ovat onnistuneet Michail Antonio, Said Benrahma, Jarrod Bowen ja Gianluca Scamacca. Joukkue on saanut harjoitella tauon aikana paljon yhdessä, sillä vain Declan Ricella, Lucas Paquetalla ja Nayef Aguerdilla oli iso rooli kuluneissa MM-kisoissa.

Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Viime kauden kahdesta kohtaamisesta Arsenal voitti molemmat yhteismaalein 4-1. Arsenal on voittanut kuudesta edellisestä kohtaamisesta peräti viisi. Edellisen kerran West Ham on juhlinut Arsenalia vastaan 12. tammikuuta vuonna 2019.

Broidi


25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Valioliigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja