Jalkapallo

Interiltä vaaditaan ihmettä tiistaina Liverpoolia vastaan

7.3.2022. Mestarien liigassa ratkaistaan tiistain ja keskiviikon aikana yhteensä neljä otteluparia. Tiistai-iltana Interiltä vaaditaan ihmetekoja Liverpoolin vieraana, sillä italialaiset lähtevät otteluun kahden maalin takaa-ajoasemasta. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Ennakko: Liverpool – Inter

Liverpool voitti joukkueiden ensimmäisen osaottelun 16. helmikuuta Milanossa maalein 2-0. Englantilaisjoukkueen maalit syntyivät viimeisellä 15 minuutilla kahdeksan minuutin sisällä toisistaan. Maaleista vastasivat Roberto Firmino sekä Mohamed Salah.

Liverpool lähtee selkeänä ennakkosuosikkina sekä tiistain otteluun että koko ottelupariin. Kaikki kilpailut mukaan lukien Liverpool on voittanut viimeisestä 12 ottelustaan 11. Lähiaikojen ainoa tasatulos tuli Liigacupin finaalissa Chelseaa vastaan. Interiltä vaaditaan melkoista temppua tiistaina, sillä Liverpool ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtään kotiottelua. Liverpool on ollut tällä kaudella Valioliigan paras kotijoukkue 11 voitolla ja kolmella tasapelillä maalierolla 37-7. 

Liverpool voitti edellisen ottelunsa lauantaina Valioliigassa West Hamia vastaan lukemin 1-0. Joukkue piti kyseisessä ottelussa maalinsa puhtaana kuudetta kertaa viimeisen kahdeksan ottelun aikana.

Inter on tiiviisti mukana Serie A:n mestaruustaistelussa, mutta sen otteet ovat heilahdelleet suuresti viime aikoina. Liverpool-tappion jälkeen kolmesta seuraavasta ottelusta Inter hävisi yhden Sassuololle ja pelasi kaksi maalitonta tasapeliä Genoaa sekä AC Milania vastaan. Inter pelasi edellisen ottelunsa viime perjantaina sarjajumbo Salernitanaa vastaan. Kyseisessä ottelussa joukkue rikkoi neljän ottelun maalittoman putkensa 5-0-voitolla. Hyökkääjä Lautaro Martinez teki hattutempun Edin Dzekon tuettua vierellä kahdella osumalla. 

Inter on pelannut kotimaansa pääsarjassa yhden ottelun muita kärkiseuroja vähemmän ja on sijalla kaksi. Joukkueen ero sarjajohtaja AC Milaniin on tällä hetkellä kaksi pistettä. Inter on tehnyt tällä kaudella Serie A:ssa 27 otteluun 60 maalia, mikä on sarjan kovin lukema.

Liverpool ei missään nimessä lähde tiistaina pakittelemaan, vaan se lähtee hallitsemaan ottelua kotiyleisönsä edessä. Interin mahdollisuus on pallonriistoissa ja sitä kautta terävissä vastahyökkäyksissä. 

Liverpool kotona kahden maalin edulla on vastustaja, jota yksikään jalkapallojoukkue ei tässä maailmassa halua kohdata.


Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja