Jalkapallo

Arsenal matkaa torstaina Manchester Unitedin vieraaksi

1.12.2021. Valioliigassa pelataan torstaina kaksi ottelua, joista jälkimmäinen on hieno perinteisten suurseurojen Manchester Unitedin ja Arsenalin välinen kohtaaminen. Jatkuuko Unitedin alavireisyys myös hyväkuntoista Arsenalia vastaan? Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä otteluun.


Ennakko: Man United – Arsenal

Manchester United vahvisti maanantaina, että saksalainen Ralf Rangnick valmentaa joukkuetta kauden loppuun asti. Thomas Tuchelin ja Jurgen Kloppin oppi-isänäkin tituleerattu Rangnick saapuu Manchesteriin Venäjältä Lokomotiv Moskovan urheilu- ja kehitysjohtajan paikalta. Torstaina vetovastuussa on kuitenkin vielä Michael Carrick.

Ole Gunnar Solskjærin potkujen jälkeen United-ikoni Carrickin johdolla United on ottanut viimeisestä kahdesta ottelustaan neljä pistettä, vaikka itse esitykset pelin sisällä ovat edelleen surkeita. Viime sunnuntaina Chelseaa vastaan United oli koko ottelun puolustusasemissa omalla kenttäpuoliskolla ja sen pallollinen pelaaminen oli jälleen todella heikkoa paineen alla.

Jadon Sancho teki 1-1-lukemiin päättyneessä ottelussa joukkueen ainoan maalin Chelsean sekoilun ansiosta. Positiivista tuloksessa oli totta kai puolustaminen ja taisteleminen laadukasta joukkuetta vastaan, mutta kyseinen ottelu olisi päättynyt 95 kertaa sadasta Chelsean selvään voittoon.

United on pelannut Valioliigassa viimeiset kolme ottelua voitoitta ja se kaipaa kipeästi lisää pisteitä noustakseen takaisin mukaan taisteluun Top-4 sijoituksesta. United on ollut vasta alkukauden 14. paras kotijoukkue ja sen edellinen kotivoitto Valioliigassa on Cristiano Ronaldon paluuottelusta 11.9.

Arsenal on nostanut viime aikoina omaa profiiliaan roimasti nousten sarjatulukossa viikonlopun jälkeen jo sijalle viisi. Lontoolaisjoukkue hävisi kaikki kauden kolme ensimmäistä otteluaan, mutta tämän jälkeen Arsenal on voittanut kymmenestä seuraavasta ottelustaan peräti seitsemän kokien samalla vain yhden tappion, senkin Liverpoolille.

Gunners on saanut oman puolustuspelaamisensa viime aikoina erinomaiseen kuntoon ja joukkue on saavuttanut nollapelin kolme kertaa viimeisestä neljästä Valioliigaottelusta.

Joukkue kaipaa vielä hyökkäyspelaamiseensa paljon enemmän tehoja, mutta positiivista on alkukauteen ollut nuorten pelaajien esiinmarssi. Aaron Ramsdale ja Emile Smith Rowe ovat pelanneet aivan huikean alkukauden ja heidän onnistumiset ovat antaneet joukkueelle lisää uskoa tekemiseen ottelusta toiseen.


Löydät kaikki Broidin tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja