Jääkiekko

Nokia Arena avataan Tapparan ja Ilveksen paikallisotteluilla

2.12.2021. Uusi ja hulppea reilut 13 000 katsojaa vetävä Nokia Arena viettää avajaisiaan perjantaina ja lauantaina, kun Tappara ja Ilves piirtävät ensimmäiset viillot uuden areenan jäähän paikallisotteluiden merkeissä. Ilves on voittanut tällä kaudella joukkueiden molemmat kohtaamiset. Miten käy perjantaina ja lauantaina? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous matseihin!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Liigaan. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa Liigasta (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et onnistu tuplaamaan talletustasi, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Tappara ja Ilves kohtaavat viikonloppuna kahdesti

Viime viikolla sekä Tappara että Ilves jättivät jäähyvästit legendaariselle Hakametsän jäähallille omissa otteluissaan. Tamperelaisessa jääkiekossa käännetään viikonloppuna uusi sivu, kun loppuunmyydyt paikallisottelut toimivat uuden Nokia Arenan avajaistapahtumana. Kyseinen pyhättö toimii keväällä myös jääkiekon MM-kisojen päänäyttämönä.

Ilves on toistaiseksi hallinnut tällä kaudella Tampereen paikalliskamppailuita. Syyskuussa Ilves voitti puolustustaistelun jälkeen lukemin 2-3. Hakametsän historian viimeisen paikallisottelun Ilves voitti lukemin 2-1 tehokkaan avauserän ansiosta.

Tappara pelasi Liigassa viime viikolla kaksi ottelua, joista se onnistui voittamaan toisen vieraissa Ässiä vastaan lukemin 0-5. Tappion joukkue koki viime lauantaina HPK:lle kotonaan maalein 2-3. Tappara on hävinnyt kolme edellistä kotiotteluaan ja se löytyy sarjataulukosta 25 ottelun jälkeen ennakkoasetelmiin nähden yllättäen vasta sijalta seitsemän.

Tapparan selkeä vahvuus alkukaudella on ollut puolustuspelaaminen. Joukkue on päästänyt kirjoitushetkellä Liigassa toiseksi vähiten maaleja (50), jonka lisäksi se on päästänyt viimeiseen viiteen otteluun ainoastaan kuusi maalia, mikä on sarjan paras lukema yhdessä HPK:n kanssa. Tapparan kultaista kypärää kantaa perjantaina Anton Levtchi, joka on pistepörssissä sijalla kolme tehopistein 11+14. 

Ilves pelasi niin ikään viime viikolla kaksi ottelua, joista se onnistui keräämään kaksi pistettä voittolaukauskilpailun jälkeen KooKoota vastaan. Tappion joukkue koki kotonaan viimeisessä Hakametsän ottelussaan TPS:lle lukemin 2-5.

Ilves on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan neljä ja se on ollut ennen kaikkea tehokas maalinteossa, sillä viimeiset viisi ottelua joukkue on pelannut neljän tehdyn maalin keskiarvolla. Sarjataulukossa Ilves on Tapparan yläpuolella sijalla kuusi. Ero Tapparaan nähden on Ilveksellä tällä hetkellä kuusi pistettä. Ilves on tehnyt alkukauteen Liigassa kolmanneksi eniten maaleja (78) Kärppien ja HIFK:n jälkeen.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja