Jääkiekko

Pelivihje: Florida Panthers – Dallas Stars 7.12.

6.12.2023. Vain neljän NHL-ottelun kierrokseen mahtuu useita kiinnostavia pelejä. Floridan ja Dallasin kohtaamisessa on ideaa pariinkin vetoon.

Floridalla potentiaalia parempaan

Panthersin syksy on ollut pääosin vakuuttavaa suorittamista. Neljäs sija huipputasaisessa itäisessä konferenssissa on kunnioitettava suoritus, etenkin kun loukkaantumisvarianssin kitkerästä kakusta on jo saatu maistaa oma siivu. Nyt joukkue on oleellisilta osin terve.

Erityisesti Sam Reinhart on ollut hurjassa vireessä. Reinhartilla on jo 16 maalia eli yli puolet koko viime kauden saldostaan. Floridalla on hyökkäysvoimaa hyvinkin kolmen ketjun syvyydeltä, mikä mahdollistaa mestaruudesta taistelemisen myös tällä kaudella.

Panthers ei edes käy vielä aivan täysillä sylintereillä. Loukkaantumisista kärsineet Sam Bennett, Aaron Ekblad ja Brandon Montour pystyvät nähtyä parempaan. Esimerkiksi Bennettillä on kahteentoista peliin vain neljä pistettä, kun taas viime pudotuspeleissä Bennett oli joukkueensa parhaita pelaajia.

Syvyyttä piisaa myös vierailla

Vastaan asettuvan Dallas Starsin joukkueprofiili on samankaltainen kuin Floridalla. Myös Stars on leveällä materiaalilla operoiva laatujoukkue, jolta sopii odottaa menestystä keväällä. Joukkueiden pistemäärätkin ovat lähellä toisiaan.

Dallas pystyy vastaamaan Floridan hyökkäysvoimaan erityisesti ykkösketjullaan. Roope Hintz, Joe Pavelski ja Jason Robertson ovat kaikki erinomaisia ja jopa vähän aliarvostettuja pelimiehiä. Miro Heiskanen ei tee muiden tähtipakkien tahtiin pisteitä, mutta Heiskasen jäällä ollessa Stars on jatkuvasti pelin päällä noin 59 prosentin osuudella maaliodottamasta tasaviisikoin.

Kaksi vetoa huippumatsiin

Tarjolla on vedonlyönnillisesti erittäin mielenkiintoinen ottelu sekä joukkueiden että maalimäärien puolella. Arvotan defensiivisesti paremman Dallasin korkeammalle joukkueiden vertailussa. Vieraiden moneyline eli kaikki voitot sisältävä pelikohde saa rajakertoimekseen 1,90. ComeOn tarjoaa kohteelle tasakertoimen 2, johon otetaan parin yksikön sijoitus.

Toinen betsi lähtee overille. Pidän sekä Dallasia että Floridaa jonkin verran markkinaa runsasmaalisempina joukkueina. Yli 6,5 maalin mennään jatkoaika ja rankkarit mukaan lukien noin 55 kertaa sadasta. Kertoimella 2,01 täydennetään illan vetosalkku viidellä yksiköllä.

Pelataan: Voittaja (sis. jatkoaika ja rankkarit) Dallas Stars @ 2.00
Panostaso: 2/10

Pelataan: Yli 6.5 (sis. jatkoaika ja rankkarit) @ 2.01
Panostaso: 5/10

  1. Avaa pelitili ComeOnille tästä linkistä
  2. Talleta 3O euroa
  3. Veikkaa koko summalla overia
  4. Voitit tai hävisit, saat kolme 1O euron ilmaisvetoa ilman kierrätystä!


Ottelu pelataan 7.12.2023 klo 2.00
Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.

Esa Kostet
X: @konekostet

Muita aiheeseen liittyviä juttuja