Jääkiekko

Pelivihje: Boston Bruins – Buffalo Sabres 8.12.

6.12.2023. Buffalon alkukausi on ollut täynnä vaikeuksia, mutta tähtihyökkääjän paluu herättää optimismia. Bostonia vastaan on tarjolla jättikertoimia vireen kääntymisestä.

Boston on taas yksi idän suurista

Boston Bruinsin vahva syyskausi on ollut yksi viime kuukausien puhutuimmista NHL-aiheista. Kesän jättimenetykset eivät ole näkyneet sarjataulukossa, vaan Bruins jyllää eteenpäin konferenssin jaetulla piikkipaikalla. Charlie Coyle ja Pavel Zacha ovat nousseet johtaviksi pelaajiksi, mikä on paikannut hienosti menetyksiä. Molemmat ovat tätä menoa matkalla uransa henkilökohtaiseen piste-ennätykseen.

Boston on edelleen vähän kinkkinen joukkue analyytikon silmin. Bruins ei ole pelitapahtumien puolesta mikään ylikylän joukkue. Reilun 51 prosentin osuus maaliodottamasta on toki hyvä lukema, etenkin jos maalivahtipeli on jatkuvasti korkealla tasolla. Jeremy Swayman on ollut tällä kaudella jopa Linus Ullmarkia parempi, ja Bostonilla onkin kadehdittava tilanne maalilla.

Thompsonin paluu auttaa Buffaloa

Buffalossa kausi on taas ollut vaikea sekä huonojen peliesitysten että huonon onnen seurauksena. Ensimmäistä kategoriaa heijastelee vaivainen 46 prosentin osuus maaliodottamasta. Jälkimmäiseen menevät useat loukkaantumiset, joihin ei yksinkertaisesti ole varaa Buffalon materiaalilla. Jack Quinnilta on jäänyt kaikki pelit väliin, ja nyt myös Alex Tuch on sivussa.

Sabresin onneksi Tage Thompson palasi kokoonpanoon viime pelissä. Vaikka Thompsonin syksy (17 ott. 6+7) ei ole ollut viime kauden kaltaista ilotulitusta, tuo lähes kaksimetrisen taitopelaajan paluu jättiboostin hyökkäykseen. Buffalon viime kauden maalikeskiarvo 3,57 on romahtanut tällä kaudella lukemaan 2,85. Puhvelit tarvitsevat lisää hyökkäystehoja päästäkseen ylös nykyiseltä Atlantin divisioonan seitsemänneltä sijalta.

Altavastaajan jättikertoimessa ideaa

Boston on eittämättä ottelun suosikki selvällä marginaalilla. Eri osa-alueet ovat Bostonilla paremmin kunnossa, minkä lisäksi kotiedusta tulee lisähyvää.

Vedonlyönnissä pelataan kuitenkin kerrointa eikä niinkään arvailla ottelun voittajaa. Tästä lähtökohdasta Buffalo kiinnostaa, vaikka kyse on isosta altavastaajasta. Rajakertoimeni vieraiden varsinaisen peliajan voitolle on noin 3,80, kun taas ComeOn tarjoaa kohteelle kertoimen 4,19. Etua on tarpeeksi parin yksikön pikkukokeiluun.

Pelataan: Buffalo Sabres 1X2 @ 4.19
Panostaso: 2/10

  1. Avaa pelitili ComeOnille tästä linkistä
  2. Talleta 2O euroa
  3. Veikkaa koko summalla Buffaloa
  4. Voitit tai hävisit, saat kaksi 1O euron ilmaisvetoa ilman kierrätystä!


Ottelu pelataan 8.12.2023 klo 2.00
Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.

Esa Kostet
X: @konekostet

Muita aiheeseen liittyviä juttuja