Jääkiekko

Pelivihje: Ottawa Senators – New York Rangers 6.12.

4.12.2023. Sarjataulukosta huolimatta Ottawa herättää kiinnostusta tarjolla olevilla kertoimilla.

Taulukko hämää Sensin kohdalla

Senators sai kolmen ottelun tappioputkensa katki lauantain kotivoitolla Krakenista. Ottawa on ollut viime viikkoina jämähtäneenä itäisen konferenssin peräpäähän. Sarjataulukkoa ei kuitenkaan parane tuijotella liikaa, sillä Senators on pelannut 6–7 peliä vähemmän kuin edellä olevat joukkueet. Huvittavana yksityiskohtana Senatorsin maaliero on yhden plussalla, vaikka joukkue on konferenssissa viimeisenä. Selvästi sarjataulukkoa paremmasta joukkueesta on kysymys.

Avainpelaajista varsinkin Vladimir Tarasenko hakee vielä parasta virettään. Taitavana laukojana tunnetulla Tarasenkolla on vasta kolme maalia kasassa. Poissaolijoiden listalla on yhä muutamia nimiä, vaikka ykköspakki Thomas Chabot palasikin jo kokoonpanoon. Potentiaalin kannalta ikävin on Ridly Greigin loukkaantuminen, mikä pitää sentterin sivussa vielä pitkään.

Rangers löytää keinot

Rangers on ollut yksi syksyn kiinnostavimmista ja viihdyttävimmistä joukkueista. Voittoja on sadellut tiuhaan tahtiin ja toisistaan poikkeavilla tavoilla. Rangers on löytänyt keinot sekä vähämaalisten otteluiden että avointen hyökkäystulitusten voittamiseen. Kakkosmaalivahdiksi hankitun Jonathan Quickin vahva alkukausi on antanut mahdollisuuden lepuuttaa Igor Shestyorkinia. Tässä pelissä Shestyorkin nähtäneen maalilla, sillä edessä on muutaman päivän tauko ennen seuraavaa peliä.

Maaliodottamassa Rangers on ollut vain keskikastin joukkue. Se riittää tällä joukkueella, jos tärkeimmät yksilöt jatkavat syksyllä nähtyjä suorituksiaan. Artemi Panarinin pistetahdissa ei näy hidastumisen merkkejä, vaan päinvastoin uran ensimmäinen sadan pinnan ylitys voi olla tuloillaan. Epänäyttävien maalien erikoismies Chris Kreider on viidenkymmenen maalin tahdissa ja kokoonpanoon palannut Adam Fox taas pelipaikkansa parhaita. Filip Chytilin ja Kaapo Kakon poissaoloilla ei ole merkittävää vaikutusta Rangersin iskukykyyn.

Pientä betsiä Ottawalle

Rangers on laatujoukkue, joka ansaitsee suosikin aseman ottelussa. Itse olen kertoimenlaskijoiden kanssa hieman eri linjoilla siitä, kuinka suuri suosikkiaseman kuuluisi olla. Ottawassa on potentiaalia nähtyä parempiin tuloksiin, minkä vuoksi olen valmis antamaan suoralle kotivoitolle 38 prosenttia. ComeOnilla kohteen kerroin on 2,83, jolla painellaan selvästi positiivisen odotusarvon puolelle.

Ottawan suoritustasoon liittyy tavallista enemmän epävarmuutta, mutta kerroin kattaa riittävästi tuon riskin. Suosittelen jättämään panostuksessa osan hevosista talliin näin aikaisena sijoituksena. Joukkueet ovat sarjataulukon ääripäissä, minkä seurauksena pelipäivän rahavirrat luultavasti suuntautuvat ennemmin Rangersin puolelle. Siksi tiistaina voi hyvinkin olla vielä parempaa kerrointa tarjolla Ottawalle.

Pelataan: Ottawa Senators 1X2 @ 2.83
Panostaso: 3/10

  1. Avaa pelitili ComeOnille tästä linkistä
  2. Talleta 2O euroa
  3. Veikkaa koko summalla Ottawaa
  4. Voitit tai hävisit, saat kaksi 1O euron ilmaisvetoa ilman kierrätystä!


Ottelu pelataan 6.12.2023 klo 2.00
Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.

Esa Kostet
X: @konekostet

Muita aiheeseen liittyviä juttuja