Jääkiekko

Pelivihje: Tampa Bay Lightning – Dallas Stars 5.12.

4.12.2023. Dallas kiinnostaa edelleen viikonlopun vakuuttavan esityksen jälkilöylyissä.

Tampa hakee kostoa nöyryytykselle

Lauantain päiväpeli Dallasia vastaan meni Tampalta täysin ohi. Taululla oli Dallasin kolmen maalin johto jo kahdeksan minuutin jälkeen, ja lopulta Stars rummutti rumat lukemat 8–1 pöytäkirjoihin. Andrei Vasilevski ei ole näyttänyt omalta itseltään loukkaantumisesta palaamisen jälkeen. Vasilevskin torjuntaprosentti on neljän pelin jälkeen 85,9 ja omiin on mennyt lähes neljä maalia yli odottaman. Ykkösmaalivahdin on pian löydettävä pelinsä, muuten Lightning on suurissa vaikeuksissa.

Kärkipelaajat ovat Tampalle kaikki kaikessa. Nikita Kucherovin parhaina iltoina vinoutunut joukkuerakenne peittyykin urheiluruutumaalien kimalteleviin lahjapapereihin. Mestaruusvuosien kaltainen neljän ketjun monsterijoukkue on kuitenkin enää hailakka muisto. Jo kakkosketjussa taso tipahtaa merkittävästi, eikä Anthony Cirellin tai Michael Eyssimontin pitäisi pelata näin suuressa roolissa.

Stars on profiililtaan eri korissa

Dallas Starsin tilanteessa ei näy tällä hetkellä merkittäviä uhkakuvia. Kasassa on yksi sarjan parhaista rostereista varmalla maalivahtipelillä ryyditettynä. Siinä missä Tampalla on pistepörssissä neljä nimeä top 30:n joukossa, mahtuu Starsilta samaan ryhmään vain Joe Pavelski. Silti Dallasin maalikeskiarvo (3,55) on parempi kuin Tampalla (3,32). Tilastot kertovat kaiken olennaisen joukkueiden tyystin erilaisista profiileista.

Tämän päivän pelissä on jonkinlaista lisälatausta lauantain löylytyksen jäljiltä. Lightning tulee todennäköisesti energisenä ottelun alkuun lauantain tappiosta sisuuntuneena. Dallasin puolelta tuskin tarvitsee pelätä ylimielisyyteen sortumista viime pelin tapahtumista huolimatta. Tampan kotiluola on edelleen areena, josta ei ole helppoja pisteitä luvassa puolivillaisilla suorituksilla.

Jatketaan Dallasin kelkassa

Vedonlyöntimarkkina näkee kirjoitushetkellä ottelun tasabookkina. Itse taas näen Dallasin suosikkina, joka vie pelin noin 55 prosentin todennäköisyydellä. Vieraiden pelisuunnitelma lähtee Tampan erinomaisen ykkösketjun pimentämisestä. Jos Stars onnistuu pitämään Kucherovin ketjun aisoissa, on Tampalla kovin vähän muita aseita vieraiden haastamiseen.

ComeOn iskee tarjottimelle kertoimen 1,90 Dallasin moneylinelle. Tällä valinnalla saadaan mukaan myös vieraiden mahdollinen jatkoaika- tai rankkarivoitto. Etua on tarpeeksi kolmen yksikön sijoitukseen.

Pelataan: Voittaja (sis. jatkoaika ja rankkarit) Dallas Stars @ 1.90
Panostaso: 3/10

  1. Avaa pelitili ComeOnille tästä linkistä
  2. Talleta 2O euroa
  3. Veikkaa koko summalla Dallasia
  4. Voitit tai hävisit, saat kaksi 1O euron ilmaisvetoa ilman kierrätystä!


Ottelu pelataan 5.12.2023 klo 2.00
Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.

Esa Kostet
X: @konekostet

Muita aiheeseen liittyviä juttuja