Jääkiekko

New Jersey isännöi sunnuntaina Laineen Blue Jacketsia

29.10.2022. Sunnuntaina saadaan nauttia Patrik Laineen otteista parhaaseen katseluaikaan. Kotijoukkue New Jersey Devils lähtee kuitenkin otteluun Columbus Blue Jacketsia vastaan selvänä ennakkosuosikkina. Lue ennakko ja nappaa huipputarjous Devilsin voitolle alta!

Näin tienaat Devilsin voitolla

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25 euron veto Devilsin voitolle kertoimella 1.8O*
  4. Jos Devils voittaa, sinä voitat 45 euroa + 25e ilmaisvedon!
  5. Jos Devils ei voita, saat silti lohdutukseksi 25e ilmaisvedon

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: New Jersey – Columbus

New Jersey aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta viidestä edellisestä ottelusta joukkue on voittanut peräti neljä. Tällä viikolla joukkue hävisi ensin Washingtonille maalein 3-6, mutta New Jersey palasi voittojen tielle Detroitia vastaan maalein 2-6. New Jersey on Metropolitan divisioonassa seitsemän ottelun jälkeen neljäntenä kahdeksalla pisteellä ja maalierolla 23-22. 

New Jerseyn nuoresta joukkueesta esiin on noussut ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt. Viime kaudella 73 tehopistettä iskenyt hyökkääjä on aloittanut kauden huimalla pistetahdilla. Bratt on tehnyt seitsemään otteluun tehopisteet 3+9=12 ja on sarjan pistepörssissä kuudentena. Suomalaishyökkääjä Erik Haula pelaa joukkueen kakkosketjussa yhdessä Brattin ja Jack Hughesin kanssa. Haula on kerännyt ensimmäisiin otteluihin kaksi syöttöpistettä. New Jerseyn ongelmakohta on maalivahtipelaaminen. Mackenzie Blackwood (87,1%) ja Vitek Vanecek (83,3%) ovat päästäneet omiin aivan liikaa helppoja maaleja. 

Columbus aloitti kautensa kolmella tappiolla, joita on seurannut kolme voittoa viimeisestä viidestä ottelusta. Kauden avausottelussa loukkaantunut Patrik Laine palasi joukkueen kokoonpanoon keskiviikon vastaisena yönä Arizonaa vastaan. Kyseisessä ottelussa Laine jäi ilman tehopisteitä ja Columbus hävisi rumasti maalein 3-6. Ailahtelevasti esiintynyt Columbus on kovatasoisessa Metropolitan divisioonassa kahdeksan ottelun jälkeen viimeisenä kuudella pisteellä ja maalierolla 25-33. Columbus on päästänyt omiin eniten maaleja kaikista Itäisen konferenssin joukkueista.

Columbuksen paras pistemies on odotetusti ollut kesän megahankinta Johnny Gaudreau. Viime kaudella 115 tehopistettä runkosarjaan iskenyt hyökkääjä on iskenyt uudessa seurassa ensimmäiseen kahdeksaan otteluun tehopisteet 5+3=8. Laine on tehnyt kahteen otteluun yhden maalin Carolinaa vastaan.

Divisioonaviholliset kohtasivat viime kaudella neljä kertaa. Columbus voitti kohtaamisista kolme yhteismaalein 13-12. Laine iski näihin kamppailuihin yhteensä tehopisteet 2+3.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja