Jalkapallo

Marseille ja Tottenham pelaavat tiistaina jatkopaikasta

31.10.2022. Tiistain mielenkiintoisin vääntö jatkopaikoista käydään Mestarien liigan D-lohkossa neljän joukkueen kesken. Etelä-Ranskassa toisensa kohtaavat Marseille ja Tottenham. Kumpi kampeaa itsensä jatkoon? Tsekkaa ennakko alta ja poimi huipputarjous matsiin!

Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: Marseille – Tottenham

D-lohkossa kaikki panokset jäävät viimeiselle kierrokselle. Ennen tiistaita Tottenham johtaa lohkoa kahdeksalla pisteellä. Äärimmäisen tasaisessa lohkossa toisena ja kolmantena ovat Sporting ja Frankfurt seitsemällä pisteellä. Lohkossa perää pitää Marseille, mutta vain kahden pisteen päässä kärjestä.

Marseille on ottanut Mestarien liigassa viidestä ottelusta kaksi voittoa ja kokenut kolme tappiota. Kaikki kilpailut mukaan lukien Marseille on pelannut neljä peräkkäistä ottelua ilman voittoa. Ranskan pääsarjassa joukkue on kokenut kaksi tappiota ja pelannut yhden tasan. Mestarien liigassa Marseille koki viikko sitten 2-1-tappion Frankfurtille. Ranskan pääsarjassa Marseille on 13 kierroksen jälkeen viidentenä 24 pisteellä.

Tottenhamin taival Mestarien liigassa on sisältänyt toistaiseksi kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Joukkue koki viikko sitten kirvelevän tasapelin Sportingin kanssa, kun Harry Kanen tekemä maali hylättiin kuudennella lisäajan minuutilla. Valioliigassa Tottenham palasi viikonloppuna voittokantaan kahden peräkkäisen tappion jälkeen. Lauantaina Bournemouth johti Tottenhamia maalein 2-0, mutta lontoolaisjoukkue nousi toisella puoliajalla 2-3-voittoon Rodrigo Bentancurin maalilla lisäajan toisella minuutilla. Tottenham on Valioliigassa kolmantena Arsenalin ja Manchester Cityn jälkeen.

Joukkueet kohtasivat Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella 7. syyskuuta. Silloin Tottenham voitti oman kotiottelunsa Richarlisonin kahdella maalilla lukemin 2-0. Kyseisessä ottelussa Tottenhamin voittoa avitti Marseille-puolustaja Chancel Mbemban punainen kortti heti toisen puoliajan alussa. 

Molempien joukkueiden pelaamista kuvastaa vahvasti epätasaisuus. Marseillella on ollut jo pidempään vaikeaa ja Tottenhamin puolella on puhuttu jopa päävalmentaja Antonio Conten potkuista. Tiistain ottelussa on massiiviset panokset ja voitolla molemmilla on mahdollisuus saada syksyn rupeamalle upea päätös. Marseillelle riittää käytännössä vain voitto, joten illan spektaakkelista tulee varmasti viihdyttävä ja dramaattinen.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja