Jääkiekko

TPS ja Kärpät iskevät yhteen keskiviikkona

1.11.2022. Liigassa on käynnissä viimeinen viikko ennen tulevaa maajoukkuetaukoa. Keskiviikon kierroksella käydään someklassikko TPS:n ja Kärppien välillä. Lue ennakko otteluun alta ja nappaa jättikerroin Kärppien voitolle!

Euro Kärppien voitolle tuo kolmenkympin ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Kärppien voitolle (sis. jatkoajan)
  4. Vedon osuessa saat normaalin voiton lisäksi 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: TPS – Kärpät

Uuteen Liiga-viikkoon lähdetään Lukon johtoasemasta. Kärpät on sarjassa kolmantena 32 pisteellä. TPS hengittää oululaisten niskaan 30 pisteellä sijalta viisi.

TPS:n neljän ottelun mittainen voittoputki päättyi lauantaina 2-1-tappioon kärkiseura Pelicansille. Tappiota edeltäneet voitot tulivat kotikaukalossa ja itse tappio tuli vieraskentällä. Edellisen viiden ottelun kuntopuntarissa TPS on sijalla kuusi. TPS on kerännyt näihin otteluihin kymmenen pistettä maalierolla 9-4. TPS on päästänyt kyseisellä ajanjaksolla vähiten maaleja kaikista joukkueista. 

TPS häviää Kärpille maalinteon tehokkuudessa, mutta pärjää tasaväkisesti puolustuksen pitävyydessä. TPS:n tehokkain pelaaja Anthony Rech löytyy sarjan pistepörssistä sijalta 32 tehopistein 7+3=10. Maalivahtiosastolla loistavan syksyn on pelannut Lassi Lehtinen. 23-vuotias kassari on pelannut tällä kaudella 16 ottelussa torjuntaprosentilla 93,57 %.

Kärppien viime viikko sisälsi kaksi kotiottelua, joista tuloksena olivat 3-0-voitto Ilveksestä ja 1-2-tappio Lukolle. Lukkoa vastaan koetun tappion jälkeen päävalmentaja Lauri Marjamäki oli todella pettynyt kärkihyökkääjiensä tekemiseen. Viimeisestä viidestä ottelusta oululaiset ovat voittaneet kolme ja keränneet kahdeksan pistettä. Kärppien maaliero on kyseiseltä ajanjaksolta 10-8.

Kärpät on iskenyt alkukauteen toiseksi eniten maaleja (50) Lukon jälkeen. Joukkueesta ratkaisijoita riittää leveä rintamalla, kun viisi pelaajaa on yltänyt vähintään kymmeneen tehopisteeseen. Kärppien kultaista kypärää kantaa Julius Junttila tehopistein 2+11=13. Kärppien maalilla on loistanut tulokasmaalivahti Leevi Meriläinen. Vasta 20-vuotias pelimies kantaa tällä hetkellä joukkueen torjuntavastuun torjuntaprosentilla 92,75 %.

Molempien joukkueiden ylivoima on takunnut alkukaudesta pahast. Kärppien ylivoima on 12,50 % ja se löytyy joukkueiden rankingistä sijalta kymmenen. TPS:n ylivoima on 11,11 % ja löytyy sijalta 12.

Joukkueille tuleva kohtaaminen on kauden ensimmäinen. Viime kaudella voitot menivät tasan 2-2, kun jokainen neljästä kamppailusta päättyi kotijoukkueen voittoon.

Broidi


Euro Kärppien voitolle tuo kolmenkympin ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Kärppien voitolle (sis. jatkoajan)
  4. Vedon osuessa saat normaalin voiton lisäksi 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja