Jääkiekko

Dallas Stars ja New York Rangers kohtaavat lauantaina

28.10.2022. NHL-fanit saavat nauttia lauantai-iltana kolmesta Prime Time -ottelusta. Suomalaisittain mielenkiintoisin kamppailu pelataan Texasissa, kun Dallas Stars isännöi New York Rangersia. Lukaise ennakko alta ja nappaa pomminvarma jättikerroin matsiin vain yhdellä eurolla!

Ottelussa yli 2,5 maalia? Jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: yli 2,5 maalia (normaali kerroin 1.O5*)
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Dallas – NY Rangers

Dallas aloitti kautensa kolmella voitolla, mutta edellisestä neljästä ottelusta joukkue on voittanut vain yhden. Tällä viikolla joukkue on kokenut vieraissa tappiot Ottawalle ja Bostonille yhteismaalein 3-7. Joukkue on pelannut toistaiseksi seitsemästä ottelustaan peräti viisi vieraissa. Dallas on kirjoitushetkellä Keskisen divisioonan kärjessä yhdeksällä pisteellä ja maalierolla 23-15.

Dallasia ovat ensimmäisissä otteluissa kannatelleet ykkösketjun hyökkääjät sekä maalivahti Jake Oettinger. Roope Hintzin johtamassa ykkösketjussa laidoilla viilettävät Joe Pavelski ja Jason Robertson. Tämä kolmikko on iskenyt alkukauteen yhteensä tehopisteet 8+13=21. Ykkösmaalivahti Oettinger on ollut yksi alkukauden kuumimmista torjujista. Yhdysvaltalainen on torjunut joukkueen kaikki neljä voittoa torjuntaprosentilla 95,3 %. Lauantaina Dallasissa nähdään suomalaisista Joel Kiviranta, Esa Lindell, Jani Hakanpää ja Hintz. Miro Heiskanen on tällä hetkellä loukkaantuneena ylävartalovamman takia. 

New York Rangers aloitti kautensa kolmella voitolla neljästä ensimmäisestä ottelusta. Kirjoitushetkellä joukkue kuitenkin laahustaa peräti neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tällä viikolla joukkue on kokenut tappiot Coloradolle ja New York Islandersille yhteismaalein 2-6. Rangers iski neljään ensimmäiseen otteluun yhteensä 17 maalia, mutta neljään viimeisimpään maaleja on syntynyt ainoastaan viisi. Joukkue on Metropolitan divisioonassa kuudentena kahdeksalla pisteellä ja maalierolla 22-26.

Rangersin venäläistähti Artemi Panarin on ollut yksi alkukauden kuumimmista pelaajista. Taituri on sarjan pistepörssissä kolmantena tehopistein 4+8=12. Panarinia komppaavat ylivoimalla Mika Zibanejad (4+4=8) ja Adam Fox (2+5=7). Joukkueen ainoa suomalaispelaaja Kaapo Kakko viilettää Zibanejadin johtamassa ykkösketjussa. Kakon pelaaminen on mennyt kesän aikana eteenpäin, mutta tehopisteitä häneltä vaaditaan vielä nähtyä kahta maalia enemmän. 

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kahdesti ja nämä molemmat päättyivät vierasvoittoihin. Dallas voitti jatkoajan jälkeen maalein 3-2 ja Rangers maalein 7-4.

Broidi


Ottelussa yli 2,5 maalia? Jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: yli 2,5 maalia (normaali kerroin 1.O5*)
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja