Jääkiekko

HIFK:lla tyly mahdollisuus passittaa Kärpät lomalle

21.4.2021. HIFK vei nimiinsä kaksi kotiotteluaan ja on enää yhden voiton päässä jatkopaikasta. Helsinkiläiset ovat voittajasuosikkeja myös torstai-iltana, vaikka joukkueen avainpelaajat eivät ole olleet vielä parhaimmillaan. Miten ottelussa käy? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous HIFK:n voitolle!

Kaksikymppiä HIFK:lle tuo yli 13O euroa

Broidi ja Unikrn tarjoavat lisäjännitystä torstain peliin. Näin nappaat huippukertoimen HIFK:n voitolle:

  1. Siirry Unikrnille ja avaa pelitili
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko kuusikymppiä HIFK:n voitolle (6O x 2.30)
  4. Jos HIFK voittaa, sinä voitat 138 euroa!

Telaketju johtaa HIFK:ta

HIFK:n molemmat voitot tulivat värikkäiden vaiheiden jälkeen, mutta pelit noudattivat samaa kaavaa: HIFK karkasi molemmilla kerroilla selvään johtoon, mutta ote herpaantui pelin edetessä. Ensimmäisellä kerralla Kärpät nousi maalin päähän, tiistaina oululaiset ponnistivat kolmen maalin takaa jopa tasoihin.

Helsinkiläisten kannalta suurin kysymysmerkki ennen ottelusarjaa oli joukkueen iskukyky, sillä se oli pitkällä koronatauolla ennen runkosarjan päätöstä. Ensimmäiset pelit osoittivat epäilyt vääriksi, vaikkakin moni avainpelaaja voi vielä nostaa tasoaan.

HIFK:n parhaimmistoa onkin ollut käytännössä joukkueen telaketjuosasto. Miro Väänäsen johtama nelosvitja on saalistanut kahdessa pelissä tehot 3+4, kun HIFK on iskenyt yhteensä kahdeksan maalia.

Esimerkiksi Ville Leskinen ja Anton Lundell, joilta odotetaan valtavasti, ovat jääneet täysin ilman pisteitä. Toisaalta se on vahvan joukkueen merkki, että HIFK on onnistunut raapimaan voittoja ilman avainpelaajien onnistumisiakin.

Sen sijaan murheita joukkueeseen tuo erityisesti Mikko Kousan loukkaantuminen. Konkaripakki on poikkeuksellisen tärkeä palanen varsinkin ylivoimaa. Lisäksi Frans Tuohimaa on hieman pomputellut kiekkoja maalilla, vaikka onkin torjunut kaksi voittoa. 

Kärpillä avainpelaajat ovat vastaavasti olleet iskussa. Cody Kunyk johtaa koko pudotuspelien pistepörssiä, kun neljän matsin saldona on tehot 3+4. Lisäksi Juhamatti Aaltonen ja Mika Pyörälä ovat olleet mainiossa iskussa – konkariosasto on siis onnistunut nostamaan tasoaan tosipelien koittaessa.

Kärppiä, kuten joukkueen koko kautta, kuvaa ailahtelevuus. HIFK:ta vastaan joukkue oli toisinaan täysin köysissä ja vastustaja pääsi karkaamaan, mutta heti seuraavassa erässä Kärpät pyöritteli peliä miten halusi. Olisikin mielenkiintoista nähdä, miten HIFK vastaisi jos Kärpät menisi ottelussa johtoon – näin ei ole vielä käynyt.

HIFK:lla on vahva ote Kärpistä myös henkisesti ja helsinkiläiset ovat voittajasuosikkeja torstainakin. Stadilaisten pelaaminen on hyvin kasassa ja joukkue on raapinut jo kaksi isoa voittoa, vaikka tähtipelaajat eivät ole olleet vielä parhaimmillaan. Lisäksi päivän lepotauko tekee erityisen hyvää vieläkin pelirytmiin totuttelevalle IFK:lle.


Lisäjännitystä illan matsiin?


Unikrn jo testattu? Löydät kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja