Jääkiekko

Suomi lähtee ennakkosuosikkina keskiviikkona Tshekin kaatoon

28.12.2021. Nuorten Leijonien taival alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa jatkuu keskiviikkoiltana Tshekkiä vastaan. Suomella alla on kaksi voittoa, kun taas Tshekki on kärsinyt kaksi kirvelevää tappiota. Jatkuuko sama trendi myös keskiviikkona? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Euro Suomelle tuo viisikymppiä

  1. Avaa pelitili NordicBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö euro Suomen voitolle jättikertoimella 5O.OO
  4. Jos Suomi voittaa Tshekin, sinä voitat viisikymppiä!

Ennakko: Suomi – Tshekki

A-lohkossa Kanadaa ja Itävaltaa lukuun ottamatta kaikki joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua neljästä. Suomi johtaa lohkoa selkeästi kuudella pisteellä ennen kolmen pisteen kanssa toisena olevaa Kanadaa. Tappioilla turnauksensa avannut Tshekki on lohkossa neljäntenä yhdellä pisteellä.

Suomi on aloittanut oman turnauksensa heikohkoista vastustajista huolimatta mainiosti. Avausottelussa oli vielä hieman nihkeää Saksaa vastaan, mutta Samuel Heleniuksen johtama kentällinen johti silloin Suomen 3-1-voittoon.

Maanantai-iltana Suomi kohtasi lohkon ennakkoon heikoimman joukkueen Itävallan, joka kaatui vaivatta lukemin 1-7. Ottelussa saatiin nähdä paljon onnistumisia laajalla rintamalla. Kuusi eri pelaaja pääsi maalinteon makuun ja lisäksi pisteille pääsi yhteensä 11 pelaajaa.

Suomen kirkkain kruununjalokivi on ollut kahteen ensimmäiseen otteluun Heleniuksen johtama kentällinen, joka miehittää hurjilla tehopisteillään koko kisojen pistepörssin kolme ensimmäistä sijaa. Brad Lambert teki Itävaltaa vastaan tehopisteet 1+2 ja johtaa koko kisojen pistepörssiä tehoin 1+4. Helenius on maalipörssissä jaetulla kärkipaikalla tehopistein 3+1 ja kolmas lenkki Ville Koivunen täydentää kärkisijat tehopistein 2+2. 

Suomen tarvitsee saada jatkossa kohennusta erikoistilannepelaamiseensa. Suomi ei ole muun muassa tehnyt turnauksessa vielä yhtään ylivoimamaalia, joten Tshekkiä vastaan tämä osa-alue tulee saada kuntoon. Tulevaisuutta ajatellen tarvitaan lisäksi vielä enemmän taustatukea Heleniuksen johtamalle kentälle. Esimerkiksi potentiaaliset Joakim Kemell ja Roby Järventie tulee saada vielä paremmin otteluihin mukaan.

Tshekille turnauksen alku on ollut erittäin murheellinen, sillä se hävisi tiistain vastaisena yönä Saksalle jatkoajan jälkeen lukemin 2-1. Tshekki joutui pelaamaan ottelussa ainoastaan viidellä puolustajalla Michal Hradekin oltua pelikiellossa ja David Jiricekin matkattua jo kotiin loukkaantumisen takia. Tshekin parasta antia tässä turnauksessa on ollut 3-6-tappioon päättyneessä Kanada-ottelussa loistava avauserä. Tshekki yllätti Kanadan totaalisesti ensimmäisessä erässä siirtyen ajassa 12.23 jo 3-1-johtoon tehokkaiden vastahyökkäysten päätteeksi.


Suomi voittaa Tshekin?

Löydät Broidin muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja