Jalkapallo

Kuntopuntarin kärkiseurat vastakkain lauantaina Lontoossa

30.12.2021 Valioliigassa pelataan lauantaina tulikuuma kamppailu voittoputkissa liitävien Arsenalin ja Manchester Cityn välillä. City on hoitanut joukkueiden edelliset kohtaamiset selvästi, joten onko Arsenalin voittokulku tulevan lauantain jälkeen historiaa?

Nappaa 25 euron riskitön veto

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa koko summalla Valioliigaa (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Arsenal – Manchester City

Arsenalin kaoottinen alkukausi on enää pelkkää historiaa joukkueen marssiessa kaikki kilpailut mukaan lukien komeassa viiden ottelun voittoputkessa. Voitoista neljä on tullut Valioliigassa maalierolla 14-1. Pelkästään kahteen edelliseen otteluun joukkue on onnistunut maalinteossa peräti yhdeksän kertaa.

Voitollisen ajanjakson ansiosta Arsenal on noussut sarjataulukossa jo neljänneksi 35 pisteellä 19 otteluun. Kotona Arsenal on ollut Manchester Cityn jälkeen sarjan toiseksi paras joukkue 22 pisteellä yhdeksästä ottelusta.

Arsenal on joulukuun aikana löytänyt pelaamiseensa toimivan sapluunan, joka on ainakin viime viikkoina toiminut ennakolta heikompia vastustajia vastaan. Lontoolainen joukkue on avauskokoonpanon keski-iän mukaan koko Valioliigan nuorin joukkue.

Bukayo Sakan ja Emile Smith Rowen johdolla joukkueen nuoriso-osasto on nostanut kauden mittaan upeasti tasoaan, mikä näkyy tällä hetkellä tuloksissa erittäin positiivisesti. Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta on sairastumisen takia poissa tulevasta ottelusta. 

Manchester Cityn kone on alkanut lämmetä viime viikkoina, mikä on muille joukkueille erittäin huolestuttava merkki. Cityn tähtisäkermää ei tällä hetkellä pysäytä kukaan eikä mikään, mikä on todistettavissa käynnissä olevalla viiden ottelun voittoputkella. Tämän voittoputken aikana joukkue on tehnyt hävyttömät 19 maalia pelaten samalla peräti neljä nollapeliä.

Maailman laajimmalla kokoonpanolla operoiva joukkue alkaa jälleen otteluruuhkan yltyessä karata Valioliigassa muilta. Ennen viikonloppua City johtaa Valioliigaa jo kahdeksan pisteen erolla toisena tulevaan Chelseaan. City on Valioliigassa sekä tehnyt eniten maaleja että päästänyt vähiten maaleja.

Joukkueet kohtasivat tällä kaudella ensimmäisen kerran elokuun lopussa, jolloin City pöllytti Arsenalia lukemin 5-0. City on voittanut joukkueiden kaikki neljä edellistä kohtaamista maalierolla 11-1. Edellisen kerran Arsenal on voittanut Cityn Valioliigassa yli kuusi vuotta sitten, 21.12.2015. 

Edellä mainituista syistä ja Manchester Cityn ylivoimasta johtuen Arsenalia on loistavasta vireestään huolimatta mahdoton asettaa tulevassa ottelussa voittajaksi.


Lisäjännitystä Valioliigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja