Jalkapallo

Mestarien liiga: Real Madrid välieriin?

12.4.2021. Real Madrid matkaa erinomaisista asetelmista puolivälierien toiseen koitokseen. Liverpool on tosin keskiviikkona suosikki, vaikka joukkue onkin ollut kotikentällään umpisurkea. Myös Jürgen Kloppilta odotetaan vahvempaa tekemistä, sillä Zinedine Zidane vei avausosan myös managerien osalta.

Kaksikymppiä Real Madridille tuo yli 17O euroa

Broidi tarjoilee lisäjännitystä keskiviikon peliin. Näin lunastat huippukertoimen Realin voitolle:

  1. Avaa pelitili Ninjalle tästä linkistä
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 5O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko viisikymppiä Real Madridin voitolle (5O x 3.55*)
  4. Jos Real Madrid voittaa, sinä voitat 177,5 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Realin väkevä viikko

Real Madrid kaatoi Liverpoolin avauskohtaamisessa lukemin 3-1. Ottelu oli hieno näytös Zidanen taktisista kyvyistä, sillä hän otti kohtaamisessa niskalenkin virkaveljestään Kloppista. 

Klopp ei reagoinut ottelussa tarpeeksi ajoissa. Real johtikin avauspuolikkaan jälkeen lukemin 2-0 ja vasta tauon jälkeen viheriöllä nähtiin piristynyt Pool. Englantilaiset onnistuivat iskemään toisella puolikkaalla todella tärkeän kavennusosuman, kun Mohamed Salah viimeisteli kauden kuudennen osumansa eurokentillä. 

Real Madrid saa olla kuitenkin äärimmäisen tyytyväinen avausosaan, sillä lähtökohdat matsiin olivat haastavat.

Joukkueen puolustuspää oli rakoillut pahasti viime aikoina ja se joutui todelliseen testiin, kun Sergio Ramos loukkaantui maajoukkuetauolla ja Raphael Varane sairastui koronaan. 

Zidanen joukot suoriutuivat kuitenkin viikosta vahvasti: Liverpoolin lisäksi se kaatoi lauantaina Barcelonan maalein 2-1. 

Voitot olivat kova näyte Zidanen taktisesta osaamisesta, vaikka ranskalainen yllättikin tekemällä hieman erikoisia vaihtoja Barcelonaa vastaan ottelun loppuhetkillä. Barca olikin tasoittaa pelin, mutta Real sinnitteli voittoon.

Liverpool voitti vastaavasti lauantaina kotonaan Aston Villan lukemin 2-1. Kyseessä oli Liverpoolin ensimmäinen kotivoitto Valioliigassa lähes neljään kuukauteen. Väliin mahtui peräti kahdeksan voitotonta peliä, joiden saldona oli kaksi tasuria ja kuusi tappiota.

Hallitsevan Valioliigamestarin suurimpana haasteena on ollut erityisesti puolustuksen valtavat poissaolot, joita on ollut käytännössä läpi kauden. Real Madrid on tosin kärsinyt täysin samasta vaivasta, joten sen taakse Englannissa ei voida piiloutua.

Keskiviikon käsikirjoitus on todella selkeä. Liverpool tarvitsee vähintään kaksi maalia jatkopaikkaan, joten joukkue tulee varmasti hallitsemaan palloa ja olemaan aktiivisempi hyökkäyspäässä. Tämä tosin sopinee Realille, joka onkin erittäin vaarallinen vastaiskuissa Karim Benzeman ja Vinicius Juniorin johdolla.

Liverpool ei ole ollut normaalissa iskussa kotonaan, mutta joukkue on silti selvähkö ennakkosuosikki keskiviikkona. Pitää tosin muistaa, että maalin tappiokin riittää Realille jatkopaikkaan. 

Ottelusta sopii sen sijaan odottaa runsasmaalista: molemmista joukkueista löytyy ruutia hyökkäyspäästä ja poissaoloja puolustuksesta, mitkä lisäävät maaliodottamaa. Lisäksi maalirikas avausosta nostaa odotusarvoja jälkimmäistä koitosta kohtaan.


Lisäjännitystä peleihin? Löydät kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja