Jalkapallo

Viekö Zinedine Zidane jälleen Jürgen Kloppia?

12.4.2021. Real Madrid matkaa erinomaisista asetelmista puolivälierien toiseen koitokseen. Liverpool on tosin keskiviikkona suosikki, vaikka joukkue onkin ollut kotikentällään surkea. Myös Jürgen Kloppilta odotetaan vahvempaa tekemistä, sillä Zinedine Zidane vei avausosan myös managerien osalta.

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Mestarien liigaan. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Realin väkevä viikko

Real Madrid kaatoi Liverpoolin avauskohtaamisessa lukemin 3-1. Ottelu oli hieno näytös Zidanen taktisista kyvyistä, sillä hän otti kohtaamisessa niskalenkin virkaveljestään Kloppista. 

Klopp ei reagoinut ottelussa tarpeeksi ajoissa. Real johtikin avauspuolikkaan jälkeen lukemin 2-0 ja vasta tauon jälkeen viheriöllä nähtiin piristynyt Pool. Englantilaiset onnistuivat iskemään toisella puolikkaalla todella tärkeän kavennusosuman, kun Mohamed Salah viimeisteli kauden kuudennen osumansa eurokentillä. 

Real Madrid saa olla kuitenkin äärimmäisen tyytyväinen avausosaan, sillä lähtökohdat matsiin olivat haastavat.

Joukkueen puolustuspää oli rakoillut pahasti viime aikoina ja se joutui todelliseen testiin, kun Sergio Ramos loukkaantui maajoukkuetauolla ja Raphael Varane sairastui koronaan. 

Zidanen joukot suoriutuivat kuitenkin viikosta vahvasti: Liverpoolin lisäksi se kaatoi lauantaina Barcelonan maalein 2-1. 

Voitot olivat kova näyte Zidanen taktisesta osaamisesta, vaikka ranskalainen yllättikin tekemällä hieman erikoisia vaihtoja Barcelonaa vastaan ottelun loppuhetkillä. Barca olikin tasoittaa pelin, mutta Real sinnitteli voittoon.

Liverpool voitti vastaavasti lauantaina kotonaan Aston Villan lukemin 2-1. Kyseessä oli Liverpoolin ensimmäinen kotivoitto Valioliigassa lähes neljään kuukauteen. Väliin mahtui peräti kahdeksan voitotonta peliä, joiden saldona oli kaksi tasuria ja kuusi tappiota.

Hallitsevan Valioliigamestarin suurimpana haasteena on ollut erityisesti puolustuksen valtavat poissaolot, joita on ollut käytännössä läpi kauden. Real Madrid on tosin kärsinyt täysin samasta vaivasta, joten sen taakse Englannissa ei voida piiloutua.

Keskiviikon käsikirjoitus on todella selkeä. Liverpool tarvitsee vähintään kaksi maalia jatkopaikkaan, joten joukkue tulee varmasti hallitsemaan palloa ja olemaan aktiivisempi hyökkäyspäässä. Tämä tosin sopinee Realille, joka onkin erittäin vaarallinen vastaiskuissa Karim Benzeman ja Vinicius Juniorin johdolla.

Liverpool ei ole ollut normaalissa iskussa kotonaan, mutta joukkue on silti selvähkö ennakkosuosikki keskiviikkona. Pitää tosin muistaa, että maalin tappiokin riittää Realille jatkopaikkaan. 

Ottelusta sopii sen sijaan odottaa runsasmaalista: molemmista joukkueista löytyy ruutia hyökkäyspäästä ja poissaoloja puolustuksesta, mitkä lisäävät maaliodottamaa. Lisäksi maalirikas avausosta nostaa odotusarvoja jälkimmäistä koitosta kohtaan.


Casumo jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja