Jalkapallo

PSG–Bayern: jatkuuko ilotulitus Pariisissa?

12.4.2021. Tiistain Mestarien liigan otteluissa on panokset katossa, sillä illan jälkeen selvillä on kaksi ensimmäistä välieräjoukkuetta. Broidin katse kohdistuu PSG:n ja Bayern Münchenin väliseen otteluun. Jatkuuko avausosan maalijuhlat myös Pariisissa? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous PSG:n voitolle!


Bayern jahtaa, PSG iskee vastaan

Viime keskiviikon avausosa päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen pariisilaisten 3–2-vierasvoittoon. Münchenin lumisateisessa illassa nähtiinkin yksi koko kauden parhaista otteluista: 90-minuuttisen aikana ei juuri jarruteltu, vaan Bayern puski päälle höyryjunan lailla PSG:n iskiessä vaarallisesti vastaan Kylian Mbappen ja Neymarin johdolla.

Joukkueiden sarjapelit sujuivat viikonloppuna kaksijakoisesti: PSG haki vakuuttavan 4–1-vierasvoiton Strasbourgista, mutta Bayern nyhjäsi 1–1-tasapelin Joel Pohjanpalon edustaman Union Berlinin kanssa. Pistemenetyksestä huolimatta bavarialaiset johtavat Bundesliigaa 5 pisteen erolla RB Leipzigiin.

Tiistain toiseen osaan lähdetään selvistä asemista: Bayernin on tehtävä vähintään kaksi maalia, jotta jatkopaikka olisi millään muotoa mahdollinen. Saksalaisten sairastuvalta löytyy ykköspyssy Robert Lewandowskin ohella kymmenkunta pelimiestä, joten ihan ykkösillä Hans-Dieter Flickin miehistö ei otteluun pääse. Laatua ja leveyttä toki riittää.

Paris Saint-Germainin tilanne on huomattavasti parempi. Isoimmat poissaolijat ovat avausosassa maalannut toppari Marquinhos ja Ranskan pääsarjassa viidesti osunut Mauro Icardi.

Kertoimien valossa Bayern lähtee vierasotteluunkin suosikkina. Broidia kiehtoo kuitenkin PSG:n voiton pelaaminen, sillä ranskalaisille saa artikkelin kirjoitushetkellä kertoimeksi 3.OO-3.2O.

Bayernin on pakko hyökätä aggressiivisesti, joten PSG:n maaliahneet Mbappe, Neymar ja Di Maria saavat varmasti paikkansa. Toisessa päässä Eric Maxim Choupo-Moting ei herätä samanlaista pelkoa maalitilanteissa.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

PSG: Navas; Florenzi, Danilo, Kimpembe, Diallo; Gueye, Paredes; Di María, Verratti, Neymar; Mbappé

Bayern: Neuer; Pavard, Boateng, Hernández, Davies; Kimmich, Alaba; Sané, Müller, Coman; Choupo-Moting


Löydät kaikki Broidin maukkaat tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja