Jalkapallo

PSG–Bayern: jatkuuko ilotulitus Pariisissa?

12.4.2021. Tiistain Mestarien liigan otteluissa on panokset katossa, sillä illan jälkeen selvillä on kaksi ensimmäistä välieräjoukkuetta. Broidin katse kohdistuu PSG:n ja Bayern Münchenin väliseen otteluun. Jatkuuko avausosan maalijuhlat myös Pariisissa? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Mestarien liigaan. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Mestarien liigaan (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Bayern jahtaa, PSG iskee vastaan

Viime keskiviikon avausosa päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen pariisilaisten 3–2-vierasvoittoon. Münchenin lumisateisessa illassa nähtiinkin yksi koko kauden parhaista otteluista: 90-minuuttisen aikana ei juuri jarruteltu, vaan Bayern puski päälle höyryjunan lailla PSG:n iskiessä vaarallisesti vastaan Kylian Mbappen ja Neymarin johdolla.

Joukkueiden sarjapelit sujuivat viikonloppuna kaksijakoisesti: PSG haki vakuuttavan 4–1-vierasvoiton Strasbourgista, mutta Bayern nyhjäsi 1–1-tasapelin Joel Pohjanpalon edustaman Union Berlinin kanssa. Pistemenetyksestä huolimatta bavarialaiset johtavat Bundesliigaa 5 pisteen erolla RB Leipzigiin.

Tiistain toiseen osaan lähdetään selvistä asemista: Bayernin on tehtävä vähintään kaksi maalia, jotta jatkopaikka olisi millään muotoa mahdollinen. Saksalaisten sairastuvalta löytyy ykköspyssy Robert Lewandowskin ohella kymmenkunta pelimiestä, joten ihan ykkösillä Hans-Dieter Flickin miehistö ei otteluun pääse. Laatua ja leveyttä toki riittää.

Paris Saint-Germainin tilanne on huomattavasti parempi. Isoimmat poissaolijat ovat avausosassa maalannut toppari Marquinhos ja Ranskan pääsarjassa viidesti osunut Mauro Icardi.

Kertoimien valossa Bayern lähtee vierasotteluunkin suosikkina. Broidia kiehtoo kuitenkin PSG:n voiton pelaaminen, sillä ranskalaisille saa artikkelin kirjoitushetkellä kertoimeksi 3.OO-3.2O.

Bayernin on pakko hyökätä aggressiivisesti, joten PSG:n maaliahneet Mbappe, Neymar ja Di Maria saavat varmasti paikkansa. Toisessa päässä Eric Maxim Choupo-Moting ei herätä samanlaista pelkoa maalitilanteissa.

Lisäjännitystä matsiin? Iske vedot sisään Casumolla ja hyödynnä huipputarjous yllä olevasta linkistä!

Ennakoidut avauskokoonpanot:

PSG: Navas; Florenzi, Danilo, Kimpembe, Diallo; Gueye, Paredes; Di María, Verratti, Neymar; Mbappé

Bayern: Neuer; Pavard, Boateng, Hernández, Davies; Kimmich, Alaba; Sané, Müller, Coman; Choupo-Moting


Casumo jo testattu? Tutustu muihin tarjouksiin täällä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja