Jalkapallo

AC Milan hakee Mestarien liigassa revanssia Chelseasta

10.10.2022. Mestarien liigan alkulohkovaiheesta on pelattuna puolet. Tiistaina neljännellä kierroksella AC Milan hakee San Sirolla revanssia Chelseasta – lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä tarjous matsiin!


Ennakko: Milan – Chelsea

E-lohkoa johtaa yllättäen kolmen kierroksen jälkeen itävaltalainen Salzburg viidellä pisteellä. Chelsea ja AC Milan ovat lohkossa sijoilla kaksi ja kolme neljällä pisteellä. Kroatialainen Dinamo Zagreb pitää lohkon perää kolmella pisteellä.

Joukkueet kohtasivat viikko sitten Lontoossa. Kyseisessä ottelussa Chelsea oli ylivoimainen ja otti kolme pistettä lukemin 3-0. Chelsean maaleista vastasivat puolustajat Wesley Fofana ja Reece James sekä hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang. AC Milan jäi ottelussa täysin vastaantulijaksi vakuuttavan kotijoukkueen käsittelyssä.

Viikonloppuna Milan otti kotimaassaan ison voiton Juventuksesta maalein 2-0. Fikayo Tomorin ja Brahim Diazin maaleilla tullut voitto oli joukkueelle kuudes yhdeksästä ottelusta. Milan on Serie A:ssa viikonlopun jälkeen sijalla neljä kolme pistettä kärkeä perässä. 

Chelsea on päässyt komeaan liitoon uuden päävalmentajan Graham Potterin alaisuudessa. Potterin johtamana joukkue on ottanut kolme peräkkäistä voittoa maalierolla 8-1. Viikonloppuna Chelsea otti vakuuttavan 3-0-voiton Wolvesista. Kai Havertzin, Christian Pulisicin ja Armando Brojan maaleilla tullut voitto oli joukkueelle Valioliigassa viides kahdeksasta ottelusta. Chelsea on Valioliigassa viikonlopun jälkeen sijalla neljä kahdeksan pistettä kärjestä.

Milan sai viikonloppuna Theo Hernandezin takaisin kokoonpanoon. Laitapuolustaja tuo joukkueen pelaamiseen aimoannoksen hyökkäysvoimaa. Se nimenomaan puuttui Milanilta viikon takaisessa ottelussa. Milan kärsii edelleen kovasti loukkaantumisista, kun sivussa ovat muun muassa Mike Maignan, Junior Messias, Simon Kjaer ja Davide Calabria

Tasapainoinen Chelsea lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Lontoolaiset ovat selättäneet alkukauden vaikeudet ja Potterin alaisuudessa joukkue on luonut nahkansa uudelleen. Tässä ottelussa otetaan ensimmäiset askelmerkit pudotuspelipaikan suhteen, mutta kumman joukkueen toimesta?

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja