Jääkiekko

Eihän Philadelphia häviä kahdesti putkeen Buffalolle?

10.4.2021. Jääkiekon ystäviä hemmotellaan sunnuntaina erinomaiseen katseluaikaan, kun Philadelphia isännöi Buffaloa. Sabresin kausi on ollut täydellinen farssi eikä Flyers saa hävitä joukkueelle toista kertaa putkeen, mikäli se haluaa taistella pudotuspelipaikasta. Lue ennakko alta ja koukkaa lisäjännitystä otteluun!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat uusille asiakkaille huipputarjouksen NHL-jäille. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto NHL:ään (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Molempien leireissä haasteita

Ihmeiden ajat eivät ole ohi: Buffalo Sabres on voittanut jääkiekko-otteluita. Voisi sanoa, että jo oli aikakin 18 tappion jälkeen.

Legendaarinen tappioputki katkesi juuri Flyersin kustannuksella, kun Sabres tykitti taululle lukemat 6-1. Tämän jälkeen Buffalo hävisi Rangersille, mutta onnistui palaamaan pian voittojen tielle kaatamalla peräkkäin juurikin Rangersin sekä New York Devilsin.

Yksittäisistä voitoista huolimatta Buffalon kausi on ollut totaalinen floppi. Joukkueen kannattajien mielenkiinto kohdistuukin lähinnä maanantaina sulkeutuvaan siirtoikkunaan. On suorastaan ihme, mikäli Sabresin osalta ei tapahdu liikehdintää, sillä joukkueessa on useampi alisuorittava tähtipelaaja, joille kyllä löytyy kysyntää.

Siirtotakarajan lähestyessä joukkueen kokoonpano onkin pienoinen kysymysmerkki, sillä loukkaantumisten pelossa tähtipelaajia saatetaan hyvinkin lepuuttaa.

Philadelphiassakin on riittänyt haasteita kauden aikana, vaikka joukkue edelleen kamppailee pääsystä pudotuspeleihin. Voittoja pitäisi tosin alkaa tulla aiempaa enemmän tai muuten pudotuspelijuna uhkaa karata jo hyvissä ajoin. Erityisesti Buffalon kaltaiselle joukkueelle ei ole varaa menettää pisteitä. 

Flyersin tolppien väliä on pidetty kirottuna ja sama laulu näyttää jatkuvan tällä kaudella. Loistavasti viime sesongilla torjuneella Carter Hartilla on ollut ongelmia, mikä on heijastunut joukkueeseen. 

Philadelphia ja Buffalo ovat kohdanneet tällä kaudella jo seitsemästi. Vähemmän yllättäen Flyers on voittanut peleistä viisi, kun taas Buffalo on korjannut voitot edellisestä sekä kauden ensimmäisestä kohtaamisesta tammikuussa. Flyers nollasi tammi-helmikuun vaihteessa Buffalon kolmesti putkeen, joten lääkkeet Puhvelien kaatoon on olemassa.

Philadelphia on sunnuntain matsissa todella iso suosikki. Buffalo on jo heittänyt pyyhkeen kehään ja tähyilee lähinnä mahdollisimman hyvää onnea tulevaan draft-lottoon. Lähestyvä siirtoikkunan sulkeutuminen tuo vielä oman mausteensa Sabresin soppaan, kun mahdollisesti siirtyviä pelaajia halutaan varmasti säästellä loukkaantumisilta sunnuntaina. Flyers sen sijaan kamppailee tiukasti vielä pääsystä pudotuspeleihin, joten motivaatiopuoli on varmasti kunnossa.


Casumo jo testattu? Katso muut huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja