Jalkapallo

United suosikkina sunnuntain Spurs-vieraspeliin

10.4.2021. Valioliigan sunnuntain kruununa on Manchester Unitedin ja Tottenhamin kohtaaminen klo 18.30. Lähtökohdat ovat erittäin mielenkiintoiset, kun Jose Mourinho kohtaa entisen seuransa. Unitedin pelaajat näkevät varmaan vieläkin painajaisia joukkueiden edellisestä kohtaamisesta. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Kaksikymppiä Man Unitedille tuo yli 14O euroa

Broidi ja Unikrn tarjoilevat lisäjännitystä otteluun. Näin nappaat huippukertoimen Unitedin voitolle:

  1. Siirry Unikrnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko kuusikymppiä Manchester Unitedin voitolle (6O x 2.45*)
  4. Jos Man United voittaa, sinä voitat 147 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Loihtiiko Mourinho jälleen loitsut Unitedin kaatamiseen?

Manchester United on ollut viime aikoina varsin hyvässä iskussa, vaikka Valioliigan mestaruustaistelu onkin käytännössä ratkennut. Torstaina se kävi hakemassa  Eurooppa-liigan pudotuspeleissa voiton Granadasta lukemin 2-0. 

Valioliigan puolella on niin ikään luistanut mukavasti: alla on kymmenen tappiotonta sarjamatsia putkeen, vaikka se on kohdannut tämän aikana muun muassa Cityn, Chelsean sekä Arsenalin. Mukaan mahtuu myös Southamptonin murskaaminen kotikentällä lukemin 9-0.

United on ollut hieman yllättäen paremmassa iskussa vieraissa kuin kotonaan Old Traffordilla. 15 kotipelin saldona on 27 pistettä, kun taas vieraista pinnoja on kertynyt 33 yhtä monesta ottelusta. Joukkue ei ole hävinnyt Valioliigassa ainuttakaan vieraspeliä kauden aikana.

Jose Mourinho on usein saanut piiskattua joukkonsa iskuun erityisesti yksittäisiin peleihin eikä sytykettä tarvitse etsiä kaukaa sunnuntaina, kun vastaan asettuu miehen entinen seura.

Mourinho hyppäsi Spursin ruoriin marraskuussa 2019 ja luotsasi joukkueen lopulta kuudenneksi. Myös kuluvalla kaudella joukkue joutuu taistelemaan kynsin ja hampain europaikoista. Mestarien liigaan oikeuttavat sijat eivät ole liian kaukana, mutta voittoja on tultava.

Joukkueen otteet ovat ailahdelleet kauden aikana paljon. Erityisen suuria haasteita on ollut muita sarjan suurseuroja vastaan, vaikka se molemmat Manchesterin seurat voittikin. Lokakuussa joukkue haki pisteet Old Traffordilta peräti lukemin 6-1. Vastaavasti Arsenalia, Liverpoolia, Chelseaa ja Leicesteriä vastaan tuloksena on vain yksi voitto yhteensä seitsemästä matsista.

Spursilla on ollut erityisiä ongelmia viime aikoina, kun Valioliigassa on tullut karvaita pistemenetyksiä ja Eurooppa-liigasta tuli lähtö Dinamo Zagrebin kustannuksella. Kurssi pitäisi korjata nyt tai muuten sesongista uhkaa muodostua pannukakku.

Tottenhamin kulmakivi on ollut jälleen Harry Kanen ja Son Heung-minin muodostama duo, joka on viimeistellyt yhteensä 32 osumaa Valioliigassa. Kaksikko rokotti lokakuussa Manchester Unitedia neljällä maalilla.

Sunnuntain matsin lähtökohdat ovat erittäin tasaiset. Unitedille tasapeli ei olisi katastrofi, vaikka sekin pisteitä tarvitsee varmistaakseen vähintään paikan Mestarien liigaan. Joukkueen rasitteena on torstain raskas vieraspeli Espanjassa Eurooppa-liigan puolella. Tottenhamille jokainen piste on äärimmäisen tärkeä ja Mourinho on saanut rauhassa hioa joukkonsa iskuun yhteen kauden tärkeimmistä matseista. Tasaisista lähtökohdista huolimatta vaaka kallistuu asteen kotijoukkue Spursin puoleen, vaikka United haastava vierailija onkin.


Unikrn jo testattu? Tutustu muihin huipputarjouksiin täällä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja