Jääkiekko

Vahva Kärppälauma hyökkää KooKoon kimppuun

13.10.2022. Liigassa pelataan perjantaina neljä ottelua. Kierroksen helmi on Kouvolassa pelattava KooKoon ja Oulun Kärppien välinen kohtaaminen. Lue ennakko otteluun alta ja koukkaa lisäjännitystä huipputarjouksella!

Kaksikymppiä Kärpille tuo 75 euroa

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö 4O euroa Kärppien voitolle kertoimella 1.86*
  4. Jos Kärpät voittaa, sinä saat 74,4O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: KooKoo – Kärpät

Keskiviikon jälkeen Kärpät on sarjassa neljäntenä 21 pisteellä. Sarjan kärkeen oululaisilla on matkaa kolme pistettä. KooKoo on yhden pisteen vähemmän keränneenä sarjassa sijalla kuusi. KooKoo on pelannut Kärppiin verrattuna kaksi ottelua enemmän.

KooKoon viikko alkoi murheellisesti Lukon vieraana. Raumalaisten maalivahti Artjom Zagidulin pelasi KooKoota vastaan nollapelin 22 torjunnalla ja Lukko vei pisteet loppulukemin 4-0. Edellisestä viidestä ottelusta kouvolalaiset ovat voittaneet kolme KalPaa, SaiPaa ja Ässiä vastaan. KooKoolla iso kehityksen paikka on kotipelaamisessa. Joukkue on nimittäin kerännyt kauden 20 pisteestä peräti 15 vierasotteluissa. Kouvolalaiset ovat olleet syksyn paras vierasjoukkue. KooKoon Joose Antonen on sarjan pistepörssissä sijalla neljä tehopistein 3+8=11.

Kärpät avasi oman viikkonsa vakuuttavasti 4-0-voitolla Sportista. Oululaisten sankareina ottelussa häärivät kolmosketjusta Peter Tiivola ja Ville Leskinen. Tiivola räjäytti tauluun tehopisteet 2+2 nostaen tämän kauden kokonaissaldonsa lukemiin 3+6=9. Leskinen iski puolestaan Sportin verkkoon tehopisteet 1+2 ja hän on ollut joukkueen tehokkain pelaaja tänä syksynä tehopistein 4+6=10. Kärppien viimeinen lukko oli keskiviikkona maalivahti Leevi Meriläinen. 20-vuotias nuorukainen toimii tällä hetkellä joukkueen vastuumaalivahtina ja hän kirjasi Sportia vastaan nollapelin 20 torjunnalla. Nollapeli oli maalivahdille uran ensimmäinen Liigassa.

Viiden edellisen ottelun kuntopuntarissa Kärpät on sarjan kolmanneksi paras joukkue kolmella voitolla ja kymmenellä pisteellä. Vieraissa Kärpät ovat voittaneet kaksi kertaa neljässä ottelussa. Kärpät on tällä kaudella tehnyt yhteensä 34 maalia, joka on sarjan suurin määrä yhdessä sarjakärki Ilveksen kanssa.

Tuleva kohtaaminen on joukkueille kauden ensimmäinen. Viime kaudella joukkueet kohtasivat yhteensä neljä kertaa ja näissä kohtaamisissa voitot menivät tasan 2-2. Jokainen viime kauden kohtaamisista päättyi kotijoukkueen voittoon varsinaisella peliajalla.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja