Jääkiekko

Florida matkaa lauantaina Buffalon vieraaksi

14.10.2022. Lauantaina suomalaiset NHL-fanit saavat nauttia kahdesta Prime Time -ottelusta parhaaseen katseluaikaan. Iltakahdeksalta alkavassa ottelussa kotijoukkue Buffalo Sabres kohtaa suomalaisjoukkue Florida Panthersin. Lue ennakko ja koukkaa huipputarjous matsiin alta!


Poimi 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Buffalo-Florida-peliin (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: Buffalo – Florida

Molemmille joukkueille lauantainen kohtaaminen on kauden toinen ottelu. Buffalo avaa kautensa perjantain vastaisena yönä kotiottelulla Ottawaa vastaan. Florida pelaa samaan aikaan oman ensimmäisen ottelunsa vieraissa New York Islandersia vastaan. Florida aloittaa kauden kolmella peräkkäisellä vierasottelulla.

Buffalolla on NHL:n pisin kuiva kausi pudotuspelien suhteen. Joukkue on jäänyt 11 kertaa peräkkäin ulos pudotuspeleistä. Buffalossa tulevaisuus näyttää pitkästä aikaa kirkkaalta ja vaikeimmat vuodet tuntuvat olevan takanapäin. Buffalo menee hitain askelin eteenpäin, mutta voittavaksi joukkueeksi sillä on vielä pitkä matka.

Buffalossa luotetaan nuoriin pelaajiin ja jatkuvuuteen. Kesällä siirrot ovat olleet maltillisia ja jalkeilla on lähes sama joukkue kuin viime kaudella. Buffalon hyökkäys- ja puolustusosasto on hyvässä jamassa. Owen Powerilta odotetaan tulokkaana tykkikautta puolustuksessa ja hyökkäyksessä isoon ruutuun on asetettu Tage Thompsonin ja Alex Tuchin kaltaisia talentteja. Buffalon positiiviset asiat päättyvät maalivahtiosastoon, joka on eittämättä yksi sarjan heikoimmista. Heikot maalivahdit ja häviämiseen tottunut joukkue on paperilla todella huono yhdistelmä.

Floridassa myllerrys oli kesällä kova viime kevään rajun pettymyksen jälkeen. Runkosarjassa joukkue keräsi eniten pisteitä ja teki eniten maaleja, mutta pudotuspeleissä tästä tehokkaasta joukkueesta ei jäänyt mitään jäljelle Tampa Bayn käsittelyssä. Florida on rajuista muutoksista huolimatta yksi idän kovimmista joukkueista.

Floridan suurin satsaus oli kesällä Matthew Tkachukin tuominen hyökkäykseen Calgarysta. Tkachuk siirtyi joukkueeseen massiivisen treidin kautta, jonka toiset osapuolet olivat Jonathan Huberdeau ja MacKenzie Weegar. Romuluinen hyökkääjä tuo joukkueeseen tehopisteiden lisäksi rouheutta ja fyysisyyttä. Floridan hyökkäys on edelleen erittäin leveä ja siinä isossa osassa ovat suomalaiset Aleksander Barkov, Anton Lundell ja Eetu Luostarinen. Floridan kohdalla suurimman huolen aiheuttaa kapea ja heikentynyt puolustus.

Viime kaudella Florida voitti kaikki neljä kohtaamistaan Buffaloa vastaan yhteismaalein 22-11. Edellisen kerran Buffalo on voittanut Floridan tammikuussa vuonna 2020.

Broidi


Poimi 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Buffalo-Florida-peliin (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja