Jalkapallo

Liverpool ja Man City iskevät yhteen Anfieldillä

14.10.2022. Valioliigan sunnuntain kruunaa viime vuosien kestomenestyjien välinen koitos – kääntääkö Liverpool kautensa nousuun vai jatkaako Manchester City dominointiaan? Oli miten oli, maaleja on varmasti luvassa. Lue ennakko alta ja nappaa lähes auringonvarma erikoistarjous matsiin!

Ottelussa yli 1,5 maalia? Nappaa jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö euro yli 1,5 maalille ottelussa (kerroin 1.12*)
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Liverpool – Man City

Liverpoolin punaisten kausi on ollut synkin miesmuistiin. Lähivuosina Valioliigan ja Mestarien liigan valloittanut Merseysiden ylpeys on vajonnnut liigan keskikastiin. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Jürgen Kloppin suojateilla on kasassa vain 10 pistettä.

Viime viikonloppuna joukkue taipui tiukan taiston jälkeen liigan kärjessä porskuttavalle Arsenalille maalein 3-2. Ottelussa kysymyksiä herätti Tykkimiehet voittoon siivittänyt rangaistuspotku, jonka oikeudenmukaisuudesta voidaan olla montaa mieltä. Tekosyitä ei Liverpool-leirissä kannata kuitenkaan etsiä, vaan syy löytyy peilistä.

Mestarien liigassa Liverpoolilla sen sijaan kulkee: viikolla tuli upea 7-1-vierasvoitto Glen Kamaran Rangersista. Revolverista nallipyssyksi tällä kaudella muuttunut Mohamed Salah osui ottelussa kolmesti, mikä lupaa hyvää punaisten kannalta.

Manchester Cityn leirissä on syytä iloon: norjalaishärkä Erling Haaland on noin 70 maalin tahdissa ja joukkueen yhteispeli on muutenkin silmiähivelevän kaunista. Vaikka Arsenal onkin sarjakärjessä, on Pep Guardiolan nippu aivan ylivoimainen suosikki myös tämän kauden Valioliigamestariksi.

Suosikkiasema pätee myös Mestarien liigassa, jossa City jäi viikolla yllättäen 0-0-tasapeliin FC Kööpenhaminan vieraana. Tuloksesta ei kannata kuitenkaan vetää hätiköityjä johtopäätöksiä, sillä Cityn Riyad Mahrez tuhri pilkun 25. minuutilla ja Sergio Gomez sai suoran punaisen kortin 30. minuutilla. Lisäksi joukkue varmisti tuloksella jatkopaikkansa Mestarien liigassa.

Sunnuntain superottelusta voi odottaa jälleen maalijuhlaa, sillä joukkueiden viidessä viimeisimmässä kohtaamisessa on jokaisessa tehty vähintään 4 maalia. Viime kauden kamppailut Valioliigassa päättyivät molemmat tasatulokseen 2-2. Miten käy sunnuntaina Anfield Roadilla?

Broidi


Ottelussa yli 1,5 maalia? Nappaa jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö euro yli 1,5 maalille ottelussa (kerroin 1.12*)
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja