Jalkapallo

Bayernin voitolle korotettu kerroin 1O.OO

2.4.2021. Bundesliiga palaa maajoukkuetauolta parhaalla mahdollisella tavalla, kun sarjan kärkijoukkueet RB Leipzig ja Bayern München iskevät yhteen lauantai-iltana. Jatkuuko eteläsaksalaisten voittoputki vieraskentällä? Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä huippukerroin Bayernin voitolle!

Kymppi Bayernille tuo satasen

Broidi ja Unikrn tarjoavat otteluun korotetun kertoimen 1O.OO Bayernin vierasvoitolle. Näin hyödynnät huipputarjouksen:

  1. Siirry Unikrnille tästä linkistä
  2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 1O euroa
  3. Veikkaa Bayern Münchenin voittoa kympin panoksella
  4. Jos Bayern voittaa, sinä voitat 1OO euroa!

Toistaako Bayern viime kauden pokaalijuhlat?

Bayern München on löytänyt huippuvireen kevään korvilla. Bundesliigassa on kasassa jo neljä peräkkäistä voittoa, ja Mestarien liigan puolella kaatui Lazio murskaavasti tennislukemin 6-2.

Myös RB Leipzig on kelpo iskussa, sillä edellisestä neljästä sarjaottelusta joukkue on voittanut kolme ja pelannut kerran tasan Frankfurtin isäntänä. Mestarien liigasta itäsaksalaiset lähtivät kuitenkin tylysti lauluun Liverpoolin käsittelyssä yhteismaalein 4-0.

Maaottelutauko ja sen aikana tulleet loukkaantumiset lisäävät kysymysmerkkejä ottelun alla. Harmittavin uutinen oli Gerd Müllerin maaliennätystä jahdanneen Robert Lewandowskin loukkaantuminen: puolalainen on sivussa polvivamman vuoksi arviolta 4 viikkoa. Muita merkittäviä ottelun missaajia ovat muun muassa pelikiellossa olevat Jerome Boateng ja Alphonso Davies. Bayernin laaja materiaali kestää kuitenkin isojakin poissaoloja.

Myös Leipzigilla riittää ukkoa sairastuvalla. Puolustuksesta lienevät sivussa tärkeät Dayot Upamecano ja hyökkäyspeliin vahvasti osallistuva Angelino. Keskikenttäpelaaja Kevin Kampl on pelikiellossa.

Joukkueilla on Bundesliigassa eroa vain neljä pistettä, joten lauantain ottelulla on massiivinen panos mestaruustaiston kannalta. Sarjaa on jäljellä viikonlopun pelien jälkeen enää seitsemän kierrosta.

Lisämaustetta otteluun tuo myös valmentajien tulevaisuus. Bayernin käskyttäjä Hans-Dieter Flickin on huhuttu jättävän Bayernin kauden jälkeen seurajohtoon liittyen erimielisyyksien takia. Ja kukas muu olisikaan ykkösehdokas hänen korvaajakseen, kuin toista kauttaan Leipzigia luotsaava Julian Nagelsmann. 33-vuotiaalla saksalaisella riittää toki ottajia ympäri maailman, joten hän keskittyy varmasti satalasissa RB Leipzigin mestaruusjahtiin. Bundesliigan mestarina olisi kiva lähteä kohti uusia haasteita…

Kumpii joukkueista juhlii lauantaina Red Bull Arenalla? Jos uskot Bayernin vierasvoittoon, nappaa Unikrnin huipputarjous ylläolevasta linkistä!


Unikrn jo testattu? Tsekkaa kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja